forçen Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 zamanında ben de htc touch pro2 ile iphone 3gs arasında kaldıydım, windows işletim sisteminde çeşit çeşit app varmış, açık uçluymuş, daha serbestmiş diye almaya meyil ettim htc ye. daha sonra hem internette hem de arkadaş çevremde windows mobile işletim sistemi ile ilgili baya bir küfür duydum, vazgeçtim. şuan iphone almamdaki tek pişmanlığım şudur ki, jailbreak yapmadan resmen telefonun %10unu kullanıyorsun (nasıl pişmanlıksa, sinir oldum diyelim). jailbreak işine gireyim dedim, araştırdım gözüm yemedi. ama cidden iphone jb edildiği zaman gerçek performansına ulaşmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 damdan atlayabilirsin dicem ama sen genede kendin bak hallet. JB aldigim 2g ve 3g iphonelara elli kere felan yapmisimdir ben arkadaslar dahil. cok ama cok basit bir sey ve geri donusude cok basit hic bir zorlugu yok. birazcik arastirma ile eger istiyorsan sende halledebilirsin eger halletmedi isen. ben sahsen jb li den sonra orjinale donmustum parasi neyse veriyor ve aliyordum istedigim programi boku pusuru sonucta istediklerim sinirli seylerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 1-2 siteden baktım da adamlar üretim haftası demiş, cart demiş curt demiş. birde hangi siteye güvenilinir ne yapılır onu da tam bilmiyorum. ne olursa olsun diye dalıcaktım, nasıolsa restore ederim diye, sonra baktım bazı kullanıcılar itunes a bağlanamamışlar, siyah ekran kalmış öyle alet felan. ondan yusuf attım biraz. araştırmalarım devam ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Sağolun ya bi süre daha JB'siz kullanıcam heralde bikere yaptım çünkü. Cydia'nın yavaşlığı yoruyor beni. Şuana kadar gayet memnunum yine telefondan, alışıktım belki de ondan bilemiyorum. Sadece youtube işinden pişman olmam yahu dailymotion'da çıkarmış bi uygulama zaten ondan aratıyorum her şey olamasa da tabi. Wi-Fi'da zaten problem yok. Herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Bu htc hd2 de hassasiyet ayarlarini nereden yapiyoruz? Cevap plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bsb tweaks ya da buna benzer isimli bir program varmış ordan sanırım. baya araştırmıştım da almadım bile teli:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 hd 2 nin dokunmatiği çok fenaymış ya kalemi falan var böle biraz bastırmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 kalemle delmen bile gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 htc hd2 arkadaşta var. kalem falan yanında vermemişler. dokunma hassasiyeti. vücud ısısı olayı. multi touch olayı çok güçlü iphone'a çok çok yakın hatta. sadece w-mobile olduğundan işte saçma sorunlarla karşılaşabiliyorsunuz ama on numara telefon. KLAVYESİNDEN dolayı almam ama. standart saçma bir klavyeye sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 3gs. Dokunmatiklerde hassasiyet kötü olunca çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 @Kanuni, Benim derdim fanboy'luk degil, kim ne yaparsa yapsin. Sadece komik bir durumu farkettim, onu yazdim ki yine okudum konuyu, yine guldum. Belki bende bir gariplik var ama hani sadece bende olsa, hadi ordan der gecersin; oturup paragraf paragraf yazi yazmissin. Heralde sen de farkettin durumun garipligini... HD2 bekledigin gibi bir telefon degil, iphone'la karsilastirdiginda ustun gozuktugu seyler aslinda oyle degil, hepsi yalan yok flash yok goruntu kalitesi vs. demissin. Hatta skyfire konusunda yazmaktan sikilip sirf cile demissin. Ondan sonra iphone alan arkadas sadece youtube'e girmeye calisinca, ben bilmem yurtdisindayim diyip siyrilmissin isin icinden. Teknik servis degilsin belki ama "ben denedim, ben hepsini kullandim, ben yazdim o yaziyi, ben bilirim" diyip milletin seni dinlemesini sagladiktan sonra "her seyi de bilmek zorunda degilim anacim" demen ironik. Ote yandan HD2 mukemmel telefon da demiyorum zaten. Yazsana benim bile bilmedigim sorunlarini, merak ettim. Yazdiginiz sorunlar tamamen "size" ozel sorunlar. HD2 kalemle kullanilacak pda degil, parmaginizin ucuyla basacaksiniz ki parmaginiz ne kadar buyuk olursa olsun, algilamasinda sorun yok. Isterseniz kisarsiniz da. Size ozel sorun diyorum cunku su konuda saydiginiz her seyi, garanti kapsaminda program yukleyerek modifiye edebiliyorsunuz. Goruntu kalitesi falan oyle sorunlar yok. Eskiden vardi belki, hani eski rom'larda olabilir ama 1.66dan sonra buyuk sorunlarin hepsi cozuldu. Touch screen'le dogdunuz sanki de... iphone'un algilamasina alistiginiz icin ilk anda garipsiyorsunuzdur. Yoksa oturup kullanmaya baslayinca rahatsiz etmiyor. Sirf soyledigin yanlis seyler oyle degil dedim diye ikinciye fanboy ilan etmezsin umarim. gereksiz yazdim, farkindayim. halbuki guldurdugun icin tesekkur etmeye gelmistim ben sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 htc evo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 xwhiplashx said: vücud ısısı olayı. bu ne lan, yatarken koynuna mı alıyosun telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 haklisin riglous. Sucluyum, hd2 manyak otesi, arkadas 3gs I benden aldi o yuzden yalan yazdim , para icin yaptim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Sonsuza kadar hatice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Kanuni said: haklisin riglous. Sucluyum, hd2 manyak otesi, arkadas 3gs I benden aldi o yuzden yalan yazdim , para icin yaptim :) Manyak otesi degil, hatalari var baya. Isi polemige dokmeyip, benim bile bilmedigim hatalarini yazabilirsen, belki bir nebze kendini tatmin etmene izin verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 anladigim kadari ile google i cok iyi kullaniyorsun :D yazacagim herhangi bir seyin cozumu veya bilip bilmemen sadece google da o kelimeleri aratman sonrasinda bana cevap olarak geri donecek, bazen cevap yazilmasinin sebebide insanlarin cok basit sorgulamalarla cozume ulasmalarini beklemek olabilirmi ? sen bunu sallamamak olarak algilamassin ilk basta ama ben bu sorunla karsilasmamis olmama ragmen senin ilk yazina cevaben iki google aramasi ile cevabi vermisim. senin bilmedigin sorunu yok hd2 nin :) sorunsuz. ustlerde bir yerde ekran hassasiyetinin cozumunu iphone alan konuyu acan arkadas vermis ornegin. ancak normal kullanici olsa mumkun degil o programi bulmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 said: anladigim kadari ile google i cok iyi kullaniyorsun -i know google! +show me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sayfalarin hepsini okumadim kusura bakmayin.. ben iphone 3g kullaniyordum, jailbreak yapmadan adam gibi telefonun butun ozelliklerinden faydalanmak istedigim icin artik bunaldim.. (1,5 yil in tamaminda kullandim sozlesmem bitene kadar) E72 e gectim... bir sure kullandim ama dokunmatik ekran ozlemim kabardi tekrar.. gittim HD2 aldim, asiri memnunum, dolma parmaklarimla bile e72 kadar rahat yazabiliorum bu cihazla.. ilk kurdugumda klavye bit kadardi, acaip kucuktu falan, birkac ayarini degistirdim super oldu valla :) 3GS i bilemicem.. ama HD2 ozellikleri bakimindan (feature dan soz ediyorum) patinaj cekiyor 3G uzerinde.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Açıkçası iPhone almamın sebebi telefon ne diyorsa onu başarıyla yapması. Malesef diğer telefonlarda bu yok. Kağıt üzerinde bütün akılıı telefonlar iPhone'dan iyi. Ama AppStore başarısı ve Apple ne demişse onu yapması harika birşey. Piyasada o kadar telefon var spec olarak çok üstün ama olmuyor işte. Ha hd2 android çıksaydı düşünmeden alırdım ama skinli de olsa windows kullanmak açıkçası biraz sıktı beni. Eski kullanıcı adımı flnda hatırladım direk indirdim uygulamalarımı kafam rahat şuan=) Sanırım beni korkuttuğu için Kanuni'ye tekrar teşekkür etmem gerekir;) Yeni bi macera fena olmazdı ama şimdiki rahatlık da vazgeçilmezmiş.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 nexus one da gayet yeterli bi alet bu arada. hd2 diye kastirmanin anlami yok, uygun fiyata nexus bulun alin. artistik yapmayin. adami kizdirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar