Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stardan Bombalar

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ya bi baktım starda yeni iki anime var biri Sevimli Hırsız ( Pieca of Love orjinal adı sanırım :P) diğeri Do Re Mi.Sevimli hırsız Sailormoon a benziyor çizimleri konusu falan bana andırdı.Do Re Mi tam çocuklar için pek hoşuma gitmedi benden başka izleyen var mı ?[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
Sosyal ağlarda paylaş

Hoş animeler, pazartesi günü fark ettim. Herhalde bu hafta başladı.

Bu arada eskilere nooldu? Pokemon du, eli kolu uzayan çocuklu bişi vardı, nooldu bunlar??[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat...
Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta,
sana ve senin derinliklerine bakar...
Sosyal ağlarda paylaş

valla eli kolu uzayan anime one piece ti biraz arastırma yaparsan dunyanın en iyileri arasında 16. sırada idi rtük sigaraya özendiriyor diye kapattı :) kirby dururken pokemonu kaldırıp bu dizileri getirdiler bence pokemonu almaya paraları yetmiyor :>)[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
Sosyal ağlarda paylaş

heh One Piece yüzünden RTÜK'ten uyarı aldı Star bu nedenle yayını durdurdu, zaten düblaj falan iğrençti. Netten tüm seriyi indirip öyle izlemek lazım One Piece'i.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

peki animesini indirebilcegim bir site bulabildinmi ben biraz arama yaptım ama bisi bulamadım :( (yaw adsl baglattık hat su an dial-up tan daha yavas isliyo :P )[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 04 Ağustos 2004 10:52 tarihinde demiş ki:
kirby dururken pokemonu kaldırıp bu dizileri getirdiler bence pokemonu almaya paraları yetmiyor :>)

Star bi süredir pokemonun yeni bölümlerini gösteriyo[signature][hline]We are following
The will of the one
Through the dark age
And into the storm
Sosyal ağlarda paylaş

screamer o kadar iyi degil ama sonuçta anime türkiyede ne kadar az anime yayınladıklarını biliyorsun.Valla görünce sevindirik oldum yeni anime aa sailormoon gibi ne güzel kız bı cı bıcı bıcıbıı :D[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
Sosyal ağlarda paylaş

Do Re Mi ilginç bir çizgi film. Arada klakıp seyrediyorum ben. Çocuklar için falan ama kopardı beni. Eğlenceli baya. Bu arad Pokemon'un yeni bölümleride eskidi. 3. turunu attılar. Hata şu GS Topu ne halttır öğrenemedik :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...