b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 evet ben uzun zaman önce yapmıştım ama sonra orta son un verdiği zahmet yüzünden bırakmıştım şimdi tekrar başlıorum sitenin yapımına flm artık daha tecrübeli olduum için daha ii bişiler ortaya çıkarcaımı düşünüorum eski yazarlar duruo zati ama yenilerini almak istiom zati ööle illa yazcan yazcan deil onnar da kim ne isterse yazar bana yollar şimdi iş çok zorlu olcak hep ing.'den türkçeye çevirim olcak hep yazar olrak kalacak olan kimse bana başvurcak bu kişiler çok yazı yazcak ama köşe yazısı flm verilcek mod luk verilcek bunun dışında her türlü logo banner flm hepsinde de öneriye açııım isterseniz yollayın evet şimdilik bu kdr ben yazarım sonra zati bişi olursa[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yok mu yardım etçek kimse[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 O site yalan olmuştu gene olur herhalde..[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Valla ne kadar yardımcı olabilirim bilmem ama istediğin anda yardıma gelirim.Tabii az ingilizcem(hazırlık okudum) ve sadece birkaç seriden oluşan okuduğum kitaplarla ne kadar yardımcı olabilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bonus yalan olmasının sebebi okulumdu artık daha boşum abi hemen bitircem yazın söz :)[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ok ederim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bravo bivrip.. Devam et :D[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 saol abi bu arada sana hkaye gelio haberin ossun[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Hadi bakalım bivrip, başarılar dilerim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valindel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ben de yardım etmek isterim. tabi ne kadar başarım bilmiyorum ama elimden geleni yaparım.[signature][hline]We are following The will of the one Through the dark age And into the storm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Bivrip, 06 Ağustos 2004 10:34 tarihinde demiş ki: saol abi bu arada sana hkaye gelio haberin ossun Lam gerek yok hikayeye fln. Kendi sitene kendi cevrene sahipsin artik Sen kendin basarili ol yeter bana ;D[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 eheh saol abi herkese teşekkürler ben yavaştan yapıorum logo ve banner önerilireniz tasarım önerilirinizi flm bekliorum ve büyük bomba siteden frp oynayabileceksiniz bunu da yazıoruz ayrıca ve onu bitirnce de mud a başlıcaz bu sefer hızlı gelioruz işallah olcak bişi[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ne gibi yardım?[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar