aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 selam baban, gule gule. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 gavur forçen git lan burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ne gidicem la. alla alla, zoruna giden ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 olm doğruyu söyle "''turk'' diye cagrilmaktan, turk olmak eyleminin kendisinden UTANIYORUM. sizin gibi kalitesiz insanlarla ayni ulusa ait olmayi SINDIREMIYORUM. sizinle bu kadar muhattap olmami kendiniz acisindan $ans saymalisiniz. hadi yine iyisiniz. inci mi ne boksa oraya donun. burasi 4chan. sizin gibi kalitesiz mallarin yeri degil." said: sensin dimi? dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bana dediysen eğer hayır değilim. post atmadım ben incinin topiclerine edit: 4chane atılmış bi post demi bu? yanlış sallamış da olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 zoruma giden 4chan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deden Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 barnacle said: olm doğruyu söyle "''turk'' diye cagrilmaktan, turk olmak eyleminin kendisinden UTANIYORUM. sizin gibi kalitesiz insanlarla ayni ulusa ait olmayi SINDIREMIYORUM. sizinle bu kadar muhattap olmami kendiniz acisindan $ans saymalisiniz. hadi yine iyisiniz. inci mi ne boksa oraya donun. burasi 4chan. sizin gibi kalitesiz mallarin yeri degil." said: sensin dimi? dsfs kara murat benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bu ne lan nasıl bir sözlüktür o! Çocukken tecavüzemi uğramışların sözlüğümü ne o. Küfür sözlüğü direk. Küfürlü konuşunca ergenlikten çıkıyorum adam oluyorum sitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 abi geç olmuş biraz farketmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Fistan said: senko said: Fistan said: sen kimsin ya? 4chanin uşagı gibi burlarda? sen kimsin peki? inci yalakası mı? EVET :D:D ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Kaede said: abi ne saldırısı ahahah /b/ nin normal akış hızında boğulur giderler lol budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 biri şu incileri uyarsın yazık olucak adamlara :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Buddha said: Bu ne lan nasıl bir sözlüktür o! Çocukken tecavüzemi uğramışların sözlüğümü ne o. Küfür sözlüğü direk. Küfürlü konuşunca ergenlikten çıkıyorum adam oluyorum sitesi. 4chanda cıkanlardan sonra hiçbirşey o küfürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Cd- said: abi geç olmuş biraz farketmen Problem değil, bırak faarkedilmeden kalsın ezikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 resmin gorunmemesi ama urlye tiklayinca açilmasida ayri bi guzellikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 404. 4chanden direk img linki verilmez. 5-10 dakkaya siliniyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 http://www.popiler.org/users/66fe92f2-8dae-4f3b-bf67-605f4bde9406/popi_images/8930dd27-7001-464a-bea8-6b94fe480cd4_40476.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 neden oldugunu anlayamamistim ama imageshack abime basvurdum duzeldi sagol bilgilendirme için forçen diger arkadasada bi Bodrack said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 said: 1.inci sozluk a turkish dictionary with 300000 over users the users age limit is mostly between 17 and 56 old guys are professor, engineer, mature house wifes, alot of local and foreign students inci sozluk is inci sozluk. AHAHHAHA http://www.urbandictionary.com/define.php?term=inci%20sozluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timbaland Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 yazık haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timbaland Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 inciden timbaland bildiriyor; az önce takahashi olan biten'de anons çekti. hemen ardından, hamdi sopayi getir ve inci olan biten'deki durumu düzelterek; "bir şey olmaz saldırıya devam" anonsu çektiler. bunun yanısıra, 00:30'da ddos atağı yapmayı planlayan inci'nin başına gelecekler yakın zamanda durumun ne gibi sonuçlar doğuracağını gösterecek. iyi akşamlar sayın seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 çok efsane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timbaland Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 şu anda inci ddos saldırısına başladı. tahmin edilebileceği gibi 4chan'de yavaşlama bile olmazken, inci kendi ölüm fermanını imzalamış gözüküyor. konuyu rizon'daki chat odasından takip eden muhabiriniz, chat odasındaki konuşmalardan, incinin uzun bir süre ddos atağına maruz kalabileceği yönünde iddiaları sunmaktan üzüntü duyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 google'a falan denesinler bence bu hirsla basarirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar