Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

RayCharles said:

o çizgiye inip orta açmak yerine topu geriye çıkarma taktiği iyice işleseydi dün ingilterenin skor çok farklı olurdu. ben beğeniyorum ingilterenin kanatları. walcott'un 23 kişilik kadroya alınamaması gibi bi sonuç çıkıyo ortaya düşünün artık :)

Hmm bu mantıkla bakarsak Arjantin'in orta sahası o kadar süper ki Cambiasso kadroya giremiyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

RayCharles said:

o çizgiye inip orta açmak yerine topu geriye çıkarma taktiği iyice işleseydi dün ingilterenin skor çok farklı olurdu. ben beğeniyorum ingilterenin kanatları. walcott'un 23 kişilik kadroya alınamaması gibi bi sonuç çıkıyo ortaya düşünün artık :)

Walcott'u ben de çok severim, Arsenal'i komple severim zaten de, Lennon varken Walcott yedek kalırdı bu sezon çok maç kaçırdı çünkü, artı olarak Lennon baya formda bir adam.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

RayCharles said:

Hmm bu mantıkla bakarsak Arjantin'in orta sahası o kadar süper ki Cambiasso kadroya giremiyor :P

haha o konuda haklısın bak ama ingilterede vaziyet farklı. milner swp lennon varken, hatta joe cole gibi kanatta da çok kral oynayabilcek oyuncular var yani
Sosyal ağlarda paylaş

RayCharles said:

nileppezdel said:

RayCharles said:

haha o konuda haklısın bak ama ingilterede vaziyet farklı. milner swp lennon varken, hatta joe cole gibi kanatta da çok kral oynayabilcek oyuncular var yani

SWP'den en az bi gömlek üstün bi adam bence Walcott ya. Özellikle bu sezonki performanslara bakarsak yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

slovenya dünya kupasında böyle bi gol atıyo,bu cezayir kalecisi satılmış satılmış maça çıkıyor.

Ve Türkiye bu kupada yok.

Abi şöyle demeyin, cezayirin kalecisi malsa slovenyanın suçu ne, dün aynısı ingiltereye oldu, sen 90 dakika bastır, o kadar pozisyon bul, sadece bir tanesi girsin, sonra kalecin öyle bir gol yesin, 2 puandan ol.

O Slovenya Çek Cumhuriyetinin, Kuzey İrlandanın, Slovakyanın olduğu gruptan ikinci çıktı, üstüne playofflarda Rusyayı eleyerek geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...