Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

İngiltere'nin bu kadar favori olması, grupları rahat geçmesi orta sahayı kusursuz kurmasından kaynaklanıyordu Capello'nun. Barry çok telafuz edilmese de, Gerrad ve Lampard'ı rahatlatan adam resmen, Capello döneminin en çok forma giyen oyuncusu açık ara. Barry dönmezse zor işleri, bu arada Ashley Cole'u hiç beğenmedim Arsenal dönemiyle alakası yok, sakatlığı atamamış tam.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Evet bir daha da hiç ileri çıkmadı adam. Bütün maçı izledim yani ilk golden sonra Gerrard-Lampard ikilisi hücumda olmaları gerekn yerden çok gerideydiler. Elano gibi oynadılar ikisi de.

gerard inanılmaz oynadı. eleştiricez diye saçma sapan şeyler yazmayın gelip ya. adam gol attı+muhteşem defans yaptı+çok yüksek pas yüzdesiyle oynadı falan. adamın eleştirilebilecek bir yanı yoktu.

ha lampard naptı 2 tane şut çekti bütün maç. başkada bi işe yaramadı. gerard zaten orta saha göbekte oynuyor şu anda takımda. ki hiçbirşey yapmadı demişsin ortalardan koşup sağ kanat depar+ortası müthişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

RayCharles said:

nileppezdel said:

İngiltere'ye gelirsek, hücum ederken iki MC'den biri Gerrard yada Lampard fark etmez, atağa yardım etmeliydi.

golü gerrard attı

Futbolu gol zanneden zihniyete bayılıyorum :D

ben de boş konuşanlara. gerrardın attığı golde de maçın genelinde de ilerde atağa yardım eden bi oyun stiline bürünmüş olduğunu ben söylemiyim istersen sana
Sosyal ağlarda paylaş

Noat Samisa'da sanırım bi yazı vardı Rooney Heskey'siz 10 maçta 2 gol Heskey'li 10 maçta 10 gol mü ne öyle efsane bişey atmıştı. Heskey'le iyi partner oldular diye. O yüzden Heskey-Rooney ikilisi oynatıyor ki bu iyi bir şey bence de Carrick sakat mı? Carrick sakat değilse Gerrard sağda oynasa baklava yapsalar çok da güzel olur
Sosyal ağlarda paylaş

4-4-2'nin dışına çıkmadı Capello hiç, o yüzden Walcott çok içeri giren bir adam olduğu için düşünülmemiştir.Kanat oyuncuları taktiğe müsati bence Milner ve Lennon kağıt üzerinde iyi idi kanatlarda, fakat Milner genç olsa da 16 yaşından beri Premier ligde oynuyor, çıkana kadar resmen çaylak duvarına çarpmış gibiydi.Carrick-Lampard orta sahası başlayıp sağa Gerrard'ı çekse daha mübarek olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

4-4-2'nin dışına çıkmadı Capello hiç, o yüzden Walcott çok içeri giren bir adam olduğu için düşünülmemiştir.Kanat oyuncuları taktiğe müsati bence Milner ve Lennon kağıt üzerinde iyi idi kanatlarda, fakat Milner genç olsa da 16 yaşından beri Premier ligde oynuyor, çıkana kadar resmen çaylak duvarına çarpmış gibiydi.Carrick-Lampard orta sahası başlayıp sağa Gerrard'ı çekse daha mübarek olurdu

Milner bu sezon çoğunlukla sol iç oynadı çok da iyi oynadı zaten hatırladığım kadarıyla
Sosyal ağlarda paylaş

Onu yaptığında rooney kötü oynamış sanırım işte. Ama Rooney'i geri çekip onun asist yapabileceği bitirici bir forvetle oynaması kağıt üzerinde bitiricilik görevini rooney'e vermekten daha mantıklı tabi

Şöyle bişey var işte:

said:
Heskey-Rooney partnerliğiyle oynanan son 11 milli maçta Rooney'nin gol sayısı: 10
Rooney'nin Heskey'siz oynadığı son 10 milli maçta attığı gol sayısı: 2
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...