Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bmw'den yeni modeller

sbora

Öne çıkan mesajlar

4 serisi şu anki 3 serisi coupe ve cabriolarin yerini alıcak. Maksimum 3.0lt motor olucak gene. Ama ilerde çıkabilecek olan M4 ün 8 silindir olması planlanıyor. Bunun da nedeni şu anki M3 ün motorunun 3.0lt 6 silindir bir motorun olabileceği maksimum özelliklere sahip olması. Bmw nin E46 M3 ü 8 silindirli yapma isteği M5 in pazar payını düşüreceği göz önüne alınarak ertelenmişti. Fakat yeni M5 in 10 silindirli olduğunu göz önüne alırsak, yeni M3ün(belkide M4 ün) 8 silindirli olması kaçınılmaz.[signature][hline]Snowboy
Sosyal ağlarda paylaş

siz 4 e eh be diyorsunuz
bende 2 serisinden araba olsa amuda kalkarım be

Hele bi 5 serisinden verin istiklalde çıplak tur atarım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

Porsche'un 928 gibi bi modeli vardı arka tasarımını ona çok benzettim ben. Porsche'a pek benzemeyen bir porschedur onlar =).

Ön çaprazdanbakınca da arkaya doğru yükselmesi yeni CLK lara benzemiş hafiften.

Biraz BMW ruhunu kaybetmiş sanırım 4 Serisi.

2 seriside hoş fakat arkadan bakınca özellikle çok boş görünüyo garip geldi bana bukadar düz bi araç olmamalı[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

2 serisisi sefmedim pek aksası çok ilgi çekici ama güsel değil sıradan.
4 serisinide lamborginiye benzettim önden ( çok araba bilgim olmas ama bakınca onu gordum bian ) =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne 2 serisi ya o araç 2002de çıkmış bi konsept sadece alalaaaa hatta model CS1 diye bişey :) farkındaysanız 1 serisi bu araçla tasarım benzerlikleri taşıyor...

Bi de niye 4 ya böhühüh gidiyo 3 serisi :( umarım 4 diye çıkarmazlar 3 kalır[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...