Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 The contest of this file cannot be unpacked.The executable you are attempting to run has been corrupted.Please obtain another copy of the file,verify its integrity,and try again. nvdia nın son sürücüsünü yükleyeyim dedim 61.77 mi öyle bişiy ama bu hatayı veriyo kartım gforce 4 mx 440 64mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bi ara bi virüs vardı bende açmak istediğim dosyanın boyutunu düşürüyodu böylece açılmıyodu programlar. tabi önce emin ol. bi daha indir dosyayı. nvidia'nın sitesinden falan dene...[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 nvidia nın sitesinden yükledim zati ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar