Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Eberron Campaign Evet TRS`in yeni cocugu, goz bebegi, nurtop settingi. Taze cikti ve hemende share programlarina malzeme oldu. bugun ilk denememizi yapicaz ve settingin tadina bakacagiz. Memnun kalirsak tavsiye verecegiz ;). $imdi bu setting hakkinda bilgisi ve goru$ olanlar birazcik $u settingde neler varmi$ anlatisnlar bakalim. Sonucta ortada 8 yeni prestij class 30 dan fazla yeni feat ve yeni birde class mevcut. Yeni dunya ve maceralara yelken acacagiz. TRS cok umutlu bu sistemden siz ne dersiniz?[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." [Bu mesaj Dragonfire tarafından 02 Ağustos 2004 11:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Eberron sadece yenı class ve feat destegı yapmıyor,yepyenı bır dunya onerıyor frp duskunlerıne(reklam gıbın oldu)bende ındırıp ırdeleyecem ıyıcene... :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 oo ii oldu wala yakında frp sitesini bitiriom bunnarı da ekliim[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 kozmolojisini hiç gözüm tutmadı :)[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Tanrılar tarafından değil de Dragonlar tarafından yaratılmış bir dünya oluyorumuş kendileri... Setting i dün indirdim e incelemeye başladın, fena diil ama hikaye olarak pek bir özenli değil. Savaş oldu, sonra biraz daha savaş oldu, işte zaman böle geçti, sonra setting başlar demişler... Ama oynanması gerekn bi setting, malum wizards 30. yılı için çıkardı bunu, insan bişiler bekliyor haliyle... [Bu mesaj Magic tarafından 03 Ağustos 2004 07:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Yakında diğer kitaplarıda çıkar sonra ver. hede olur bunlar ozaman setting düzelmeye başlar. Ama herşeyin olmasıyla FR yi aratmayacak ve tam tersine iyi kurgulanırsa çok zevkli bir PP settingi olur ama daha ötesi için çok fazla unsur içeriyor.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Aslinda soyle bir baktimda $imdi settinge tekrar. Yani epic oyun oynanabilir bu dunyada. Ama neyein nerede oldugunu tam olarak kestirmek zor. Diger kitaplarida ciksin piyasaya ozaman daha ayrintili bir bicimde ne nerede diyebiliriz. Ama $imdilik burasi king`s forest $urada elfler var $urada changelingler v.s den oteye gecilemiyor. Birazcik mantik yuruterek belki $u magrada ejderha yoktur diyebilirsiniz ama hic belli olmaz hangi ta$in altindan ne cikacagi. Ayrica yeni irklari gercekten ho$ olmu$ bunuda soylemeden edemedim.Yokmu ba$ka inceleyen $u $oyle olsaydi daha guzel olurdu diyebilecek olan.. Bana ilk ba$ta tum kitaplari toplayalim basit bir tarihce yazalim sonrada oynayalim demi$ler gibi geliyor. Fazla basit. DnD de varsa buradada var mantigi gercekten cok basit.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ya arkadaşlar bu ebberonu hangi share programından indirebilirim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 kazaa + e-mule Ayrica ba$likta yanli$ yazmi$im bu Eberron Campaign diye aratirsan bulursun 70 kusur mb bi$i. [Bu mesaj Dragonfire tarafından 06 Ağustos 2004 11:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 baba çok sagol da aratıyorum bir şey çıkmıyo[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ben indiriryorum kazaadan ama 1 kişide var sanırım onun için zırt pırt remotely bilmemne dio. bu arada 72 mb toplam. ben 56 mb yükledim remotely zırt olmasa yüklicem de..yükliince direk yorum koyarım[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ya ben 36 mb cekip iptal ettim. e-mule den daha iyi cekiyor sira gelirse. Kazaa`da da 5-6 ki$ide var. 1-2 gun icinde rahat rahat cekmeye ba$larsiniz zira herkeste olur ozaman.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 e-mule mu daha iyi kazaa mı? birinden birine geçiym[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 e-mule daha iyi cekiyor sira gelince ama kazaada sira bekleme olayi yok remote eden yoksa. Olay bundan ibaret. Ama madem 50 mb cekmi$sin devam et derim ben.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yok bi de imesh vardı hiç kullanmıodum onu sildim bunu yüklüyorum..kazaa 54 mb yükledi ama hala remote[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar