THiM Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 menude isvicre peyniriyle ilgili bir bilgi yok maalesef, evet fotografta erimis peynir gozukuyor. fakat isvec bayragi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 e whopper yiyemicez demek ki artık. arayışa girelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 senko said: fast food'un aslında kalitesiz bişi olduğu anlaşıldığında devrim olcak bence türkiyede. troll bi yana harbi zorunluluktan yiyorum burger'ı da mcdonald'sı da, dominos'u da, burger'ın kralı gelsin mesela bi su böreği ile yarışamaz bile, veya bi sosyete mantısıyla vs, emek olmayınca yemekte lezzette o oranda düşüyor sanırsam. sosyete mantısı dedin sabahtan beri bişi yemiorm..aileden uzakta bi insanım.. kısacası..ÖLDÜM ŞUAN =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 dominos pizzanın menüsü var orta pizza + litrelik kola 16 lira. türk pizzası kalın hamurlu muhteşem bir tad. 20 dk da getiriyor adamlar. yemişim burger kingi. favorim budur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 yaz gelmiş hala fastfood. ya bırakın bari yazın lan. paticik'in kilo ortalaması kaç lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 blazkowicz said: yaz gelmiş hala fastfood. ya bırakın bari yazın lan. paticik'in kilo ortalaması kaç lan! yaz kış fark etmez özellikle yazın evde takılırken dizi film falan izliyoken tıkla gelsin yapıp yemeğinin gelmesi kadar güzel bişey yok. kilo ortalaması 100 falandır herhalde asdpgnmfsdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ben ortalamayı son 2 yılda aşağı çektim ya 30 kilo verip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 eylül ayında 75tim, şuan 100ü zorluyorum, teşekkürler dominos, teşekkürler mcdonalds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 dün arkadaş yanımızda sipariş verdi kokusu bile canını çektiriyor insanın zor olucak bu boykot zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar