Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Meiko Kaji - The Flower Of Carnage Björk-Thom Yorke - I've seen it all Sting - Fragile Chris Isaak - Blue Spanish Sky Jacques Brel - Ne me quitte pas N.Cave K.Minogue - Where the wild roses grow evt bu tarz şarkılar arıyorum ama bulamıyorum ben kazaa ya bakıyorum o bana bakıyo. öneri bekliyorum sağolun[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Sting - English man in new york.. aslında Direk sting dinle..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 o var zati :) başka başka[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ab, sen bana net bölümünde yardım ediyon bende sana burda yardım edem dedim alakasız şarkılar çıktı şimdi sting güzeldir stingi seviyorsan film soundtracklarını filan indir.Braveheart Ghost bunlarda baya iyidir[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 April Stevens - Teach Me Tiger (Chevrolet reklam müziği) linkini veremmi ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 semisonic-secret smile[signature][hline]The Untouchable [Bu mesaj Phage tarafından 06 Ağustos 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 pixies-where is my mind kesin vardır ama yoksa da indir dinle duran duran-relax dont do it bana göre süper şarkıdır duran duran-OUT OF MY MİND bu şarkıya dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 hot hot heat- talk with me dance with me goo goo dolls- iris BU ŞARKIYADA DİKKAT iggy pop- im the passenger bilmeyen edinmeyen yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar