Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyü, nazar, cinler alemi hakkında "hoca" mıza başvurun..

zydar

Öne çıkan mesajlar

http://www.medyumalidegermenci.com/

Arkdaşlar, büyü cin çarpmaları nazar falan varsa ali hocamıza gidelim..
ahhaha :)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..

[Bu mesaj zydar tarafından 06 Ağustos 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zydar tarafından 06 Ağustos 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ADAM C.V YAZMIŞ AOIAOIH
[hline]
....Dünyaca ünlü, zamanın büyük alimlerinden, beş yıl Tefsir, Hadis ve Fıkıh ilimleri tahsilimi yapıp, 1975 yılında Hocalarımızın ve kalabalık bir cemaatın huzurunda icazetimi aldım...
....Çünkü havas ilmi, yani gizli ilimler bir ihtisas işidir, bir yetkidir, bir şeyhten yetki almaktır diye düşünüyorum.
....umut sömürüsü yapan kişilerden olmadığımı, yıllardır yaptığım çalışmalar ve bana güven duyan Sayın Müşterilerimizin teveccühleri ortaya koymuştur....[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!

[Bu mesaj wildpervert tarafından 06 Ağustos 2004 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

adam bi de basın mensupları için resimler ayarlamış[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

gittim webmasterin mailini aldım aıhıoahhaıhaıohıoaha
ordan ali hocamıza mail atayımmı istekleriniz kabul edilir =))[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...