Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekran kartı ısınma sorunu:

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

ekran kartım MSI fx5200 128mb.
windowsda gezerken herangi bir sorun yokken oyun oynadığım zamanlarda mavi bir ekran çıkıyor üzerinde yazılar olan ve yazıları okumaya fırsat kalmadan saniyesinde restart atıyor.
açıldıgında da sistem ölümden kurtalırdı falan diyor.
daha önce bununla ilgili topicler vardı ama onlar windowsdayken de oluyordu.

ekran kartı ısınıyor falan dedim, kasayı çıkardım masadan dışarı koydum üzerine vantilatör doğrulttum :) bana mısın demiyor

özellike kartı zorlayan doom3 gibi oyunlarda çok yapıyo.
ekran kartımın dynamic overclocking technology diye bi özelliği var onu açtım yine bişey farketmedi. çok seviyesi var d.o.t'un ama ben ilk seviyesinde açtım acaba bir sonraki 8-9. seviyeye getirsemmi?

başka ne yapabilirim?
yardım ederseniz sevinirim.[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza
Sosyal ağlarda paylaş

ben vakti zamaninda voodoo 3 2000 agp almistim. ilk 1 - 1.5 sene hicbir sorun yasamadim. zamanın super aletiydi. sonradan oyunlar kasmaya baslayinca oyun acildiktan sonra 15-20 dakika sonra yayinda olmayan kanaldaki ekran gibi renkli cizgi seritler dizili bir sekilde alet kilitleniyordu. ilk basta actim kasanin icini koydum dolabin uzerine . karsisinada vantilator koydum. alet tik demeden calismaya basladi. Ama dikkatini cekerim benim ekran kartimda sogutucu hicbir parca yok. sonra gittim bir silikon aldim sonracima cankayadan normal bir cpu cooler aldim. ekran kartinin islemcisinin uzerine silikonladım. Makina 7 yasina girmek uzere izmirin 45 derecelik sicaklarinda 10 saat acik kalırsa ayni sorun oluyor :) yani bi sorun kalmadi calisirsa calisir yoksa kilitlenmez anlican. bence sende sokebiliyorsan sok onun fanini daha buyuk bisi tak yada silikonla.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Sosyal ağlarda paylaş

pek anlamam bu konulardan ama aklıma ilk driver geldi. belki driverın opengl hedesinde bi sorun vardır yeni driverı çekip bi dene istersen
ayrıca restart atmadan once hata veriyo diyosun bunun ısınmadan kaynaklanacağını sanmıyorum[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
i've seen it all - there is no more to see!

[Bu mesaj Phlox tarafından 06 Ağustos 2004 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar vantilatörü 3. seviyeye getirmeyi unutmuşum getirdim birde kasanın bütün kapaklarını çıkardım allah nazardan saklasın şimdiye kadar hiç hata vermedi.

çok mu kolay oldu ne? :)
inşallah tekrar sorun çıkarmaz.[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...