Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçları boyatıcam.. renk tavsiyeniz..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
erkek adam saçini boyatmaz ne demek LOL
"abi bilmiorum yaaaniiii delikanliyi bozzzzuyorr saç boyatmak haksızmıyım?"

"haklısın kanka! rajona ters bizde TERRRRRRRRSSSSS"

ama boyatma genede 2 yil sonra kel kalirsin saç boyatmak çok zararli kıslar mecbur olmasa onlarda boyatmicak eheh[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]†Grand†Cross† Crusader
|Gotham Radio Winamp|

Mesaj tarihi:
Bence boyatma...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Mesaj tarihi:
erkek adam renkli takım tutmaz deyince oluyo da saçını boyatmaz deyince niye olmuyo :)

ikisi de renk işte[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ya siyah ya hiç..
Ben karizmayım aşmışım punkçuyum bütün taksimi ( tabi istanbulda oturuyosan ) ayaklarımın altına alcam herkes bana bakacak anarşo yum ben duvarlara -(A)- yapcam diyorsan kırmızıyla yeşil karışık yap.[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek.
Ben Yönetirim
Mesaj tarihi:
Koyu laciverte kaçan siyah rulz..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Mesaj tarihi:
Doktor Bilal tarzını düşünmedinmi hiç?
Tavsiye ederim :rock:[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer
Mesaj tarihi:
said:
Natural_Jedi, 06 Ağustos 2004 21:51 tarihinde demiş ki:
sümük yeşiline boyat

heuhe kulak pıslıı kahverıngısıne boyat...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

• Yeni Oluştur...