Chewy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Son 2 güne ait telefon dökümlerim lazım aveanın böyle bir hizmeti varmı?
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Faturayla beraber geliyor istersen de internetten böyle bir hizmet alınıyor mu emin değilim.
yav Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 internette olcaktı öyle bir hizmeti aveanın ama tam nasıl bilmiyorum
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Faturalı hat ise faturanın çıkmasını beklemelisin. Faturasız hat ise online işlemlerden ulaşabilirsin. Birde fatura detayı istersen 1TL bedeli.
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 faturalı hattıma döküm istedim telefonda veremeyiz kusurabakmayın dediler
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 turkcell için böyle. avea'da aynıdır işlem merkezine gidiyorsun.. son iki ayın dökümünü istdiğini söylüyorsun. cep telefonuna bir şifre yolluyorlar. o şifreyi bilgisayarda giriyor orada görevli. son iki ayın dökümünü adresinize yollaycaklarını söylüyor. adres bilgilerinin kontrolü için adresi bir defa da ha sana onaylatıyor.. bi sonraki faturanla birlikte 2 adet zarf geliyor.. içlerinde dökümlerin var.. zarfları açarken parmaklarını kesmemeye dikkat et. diyelim ki hat senin üzerine ama telefonu annen falan kullanıyor.. o zaman telefona şifre yollaması saçma olacağından nüfus kağıdını veriyorsun bigzel. oradan bilgileri sistemdeki bilgilerle karşılaştırıyorlar ve işlemi yukarıdaki gibi yapıyorlar aynen.. ha son iki günmüş.. be 2ay olarak algıladım onun için turkcell'de süperşifre alıp onunla sitesine giriş yapıyorsun ve oradan son iki günkü konuşmalarına bakabiliyorsun. cep telefonunun yanında olması lazım tabii, eğer önceden süperşifre almadıysan. avea'da da benzer hizmetler vardır elbette.
Öne çıkan mesajlar