Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Hoş olmuş bi an havaya bile girdim http://ifolio.idfact.net/?p=1395 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 vay supermis be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ahahah video bitti bi ayak olmadı derken altındaki yazıyı fark ettim sghdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 mütiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Video bi de... Vay be. Süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 google street view'in video seysi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 deja vu tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 0:50'de herkes aynı yere baktı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 çok güzel yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 oha oha... maçlarda falan kullanılsa bu sistem tutar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 çok iyiymiş acaba nası bi programla yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bununla yeni bir film türü yapılır be. Düşünsenize gözlükle korku filmi izliyosunuz sağa sola dönüp bakıyorsunuz fln.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bloodjackal said: çok iyiymiş acaba nası bi programla yapılıyor programdan cok kamera önemli kanımca burda yeni bir teknoloji var... edıt: Buradan buyurun ayrıntılar için yellowbird Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Çok başarılı lan, resmen eğlendim heriflerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 şampiyonlar ligi finalinin birinde aynı teknoloji olmasa da, değişik bir şekilde kullanılmıştı diye hatırlıyorum. 2005 ya da 2006 idi sanki. takımlardan biri Porto'ydu da diğerini hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 cidden harika bişeymiş konserler yarışlar filan harika olur bununla mesela f1 lerde köşelere koysunlar birer tane yakalayacam arabaları diye uğraşalım... cidden çok başarılı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bunları geçinde hadi kalabalıkta yurdum insanı bulmaca oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Masticore said: bloodjackal said: çok iyiymiş acaba nası bi programla yapılıyor programdan cok kamera önemli kanımca burda yeni bir teknoloji var... edıt: Buradan buyurun ayrıntılar için yellowbird 6 tane sikko geniş açı lens var, software ile birlikte birbirine stitch ediliyor görüntüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Masticore said: bununla yeni bir film türü yapılır be. Düşünsenize gözlükle korku filmi izliyosunuz sağa sola dönüp bakıyorsunuz fln.... eet baya iyi olurdu.Bende panoramik cekimlerle ilgileniyorum.Bu teknoloji baya başarılı olmuş.Ama filmlerde falan kullanıldıgında yerdeki siyah boslugun (lenslerin acısından dolayı arda kalan alan) nası giderilcegini bulmak lazım.Misal bunda yere falan photoshopla hallediyorsunuzda videoda nası olcak herşey hareketli falan. http://panoramik.net/pano/cst/1120/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 videonun da photoshopu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ortam güzelmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Hasan says: 12 May 2010 at 9:27 Vay ecnebiye bak a.q neler neler yapmışlar.hatunlar bana filan bakıyo garip oldum. kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar