nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Derdim yok abi Aşk-ı Memnu da izlemiyorum sansüre karşıyım bu Konyalı arkadaş da sansürcü mantıkta ben de ona karşıyım doğal olarak. Yoksa Aşk-ı Memnu yayından kaldırılsın umrumda olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Red said: bu daylan da tam trol ya.post kasıyor bağamı didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 nileppezdel said: Derdim yok abi Aşk-ı Memnu da izlemiyorum sansüre karşıyım bu Konyalı arkadaş da sansürcü mantıkta ben de ona karşıyım doğal olarak. Yoksa Aşk-ı Memnu yayından kaldırılsın umrumda olmaz Konyalı arkadaş zaten bişeylerin kahramanı olma peşinde. Bende sansüre karşıyım istemeyen izlemez bu kadar basit. Zaten Türk kanalları izlenecek durumda da değil. Neyse bişeyin peşindeymiş gibi bir halin vardı yokmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Yok ben ortaya laf attım öyle eskiden buralar yemyeşildi diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 said: bilmem kim tam trol ya.post kasıyor ünleme basın siz de.. A post kasıyor, B konuyu trollüyor vs.. herhangi birisinin yazdıklarının kurallara uygun olmadığını düşünüyorsanız basın ünleme.. kim kirletiyorsa o başlığı bir güzel bonzilensin işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timbaland Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 abi konya dedik hala tartışıyorsunuz, of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Flassh said: abi konya.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar