LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Selamlar, nereye acacagimi bilemedim konuyu, umarim dogrudur. asagidaki bilgi birikimine sahip bir arkadas ariyoruz. - sunucu donanimsal konularda bilgi sahibi (hp veya ibm tarafinda olmasi farketmiyor, blade , highend sunucular hakkinda fikri bilgisi olsun yeter) - backup sistemleri, MS sistemleri, VMware sanallastirma cozumleri hakkinda kurulum yapabilecek kadar fikri ve bilgisi olan - Cok derinlemesine olmasa da, antivirus/antispam/url filtering/firewalllar ve IDS sistemleriyle ilgili fikir ve yorum sahibi olacak kadar network security olaylarindan anlayan bu konularda wikipedia kadar bilgi ve deneyim sahibi olmasindan ziyade, fikir sahibi olup, musteri ve bunlarin kurulumunu yapabilecek olan teknik ekibin basinda orta kademe yonetici olarak yer alacak bir takim liderine ihtiyacimiz var. gorenlerin, bilenlerin, yakinlarinda bu adam bu isi yapar diyenlerin, bir sekilde benimle PM yoluyla irtibata gecmesini rica ederim ;) tesekkurler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 nedankoya yuk olur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 nedanko ne yaaa :( link istiyorum, yoksa meraktan "çat" lıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 donanım yazılıma açılıyor sanırım bu tarz şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Umarım istediğin gibi bir çalışma arkadaşı bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 umarim.. pozisyon Istanbul da bu arada arkadaslar onu eklemeyi unutmusum mesaja.. ekledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar