Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fotograf Baski / ANKARA

throine

Öne çıkan mesajlar

Kendi vesikalik fotografini kendi ceken biri olarak bunlari bastiracak bir yer ariyorum. Maalesef soz konusu sey 10*15 kagida basili vesikalik olunca fotografcilar ekmegimizle oynaniyor deyip basmiyorlar. Fotografci olmayip sadece basim evi islevi goren yerler de var ama onlar da herhangi bir fotograf olunca basiyorlar ama 10*15 kagit uzerinde 4 tane vesikalik gorunce hemen fotografci tarifesi aciyorlar.
Yani ayni kagit, ayni malzeme ama manzara fotografi olunca 25kr, vesikalik olursa fiyat 5 TL'ye cikiyor. Gel de sovme.
Neyse, Kizilay civarlarinda bunlari basabilecegim bir yer ariyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

fastreloader said:

onları bastırmanın da taktiği var aslında. adama önceden bastırcaksın. sonra fiyat knouşacaksın. ben öyle bastırdım 10x15 e önce. adam vesikalığı görünce 12 lira istedi. ben de "şaka yapıyosun, e bırakır fotoğrafı giderim keyfin bilir" dedim. "peki o zaman 1 liraya al" dedi adam sdfsdf

sdfsdf 12tl'den 1liraya düşmesi güzelmiş adamın.
Sosyal ağlarda paylaş

ben lisedeyken yıllık fotoğraflarını böyle çoğaltıyordum, baya da para kazanmıştım :)
15 liraya 12 tane vesikalık daha almaktansa renkli fotokopi falan yapıyordu millet. sonra ben fotoğrafları scan edip kendim bastırmaya başladım. o zaman kimse fotoğraf bu basmam demiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

fastreloader said:

onları bastırmanın da taktiği var aslında. adama önceden bastırcaksın. sonra fiyat knouşacaksın. ben öyle bastırdım 10x15 e önce. adam vesikalığı görünce 12 lira istedi. ben de "şaka yapıyosun, e bırakır fotoğrafı giderim keyfin bilir" dedim. "peki o zaman 1 liraya al" dedi adam sdfsdf

bana musteri boyle diyecek, alirim o fotografi, once gozunun onunde yirtarim ardindan bi guzel shoplar nete salarim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...