throine Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Kendi vesikalik fotografini kendi ceken biri olarak bunlari bastiracak bir yer ariyorum. Maalesef soz konusu sey 10*15 kagida basili vesikalik olunca fotografcilar ekmegimizle oynaniyor deyip basmiyorlar. Fotografci olmayip sadece basim evi islevi goren yerler de var ama onlar da herhangi bir fotograf olunca basiyorlar ama 10*15 kagit uzerinde 4 tane vesikalik gorunce hemen fotografci tarifesi aciyorlar. Yani ayni kagit, ayni malzeme ama manzara fotografi olunca 25kr, vesikalik olursa fiyat 5 TL'ye cikiyor. Gel de sovme. Neyse, Kizilay civarlarinda bunlari basabilecegim bir yer ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Metro istasyonunda büyük bir fotoğrafçı var, ucuzdu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Fotografci her yerde var da basmiyorlar iste. Hepsi sozlesmis gibiler. Dedigim gibi kagitta baska resim varsa 25kr, vesikalik varsa 5tl oluyor fiyat. Boyle yapmayacak bir basimevi/fotografci lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 neyse gerek kalmadi bana yakin bir tane kiosk buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 kiosklardan ucuzu yok zaten, go for it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ondan ucuz yokta kiosk her yerde yok. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 onları bastırmanın da taktiği var aslında. adama önceden bastırcaksın. sonra fiyat knouşacaksın. ben öyle bastırdım 10x15 e önce. adam vesikalığı görünce 12 lira istedi. ben de "şaka yapıyosun, e bırakır fotoğrafı giderim keyfin bilir" dedim. "peki o zaman 1 liraya al" dedi adam sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 aklında olsun, bilkentin kütüphanesindeki yer inanılmaz ucuza basıyor. 130 gramlık A3 kağıda 1 milyon bile istemiyorlardı ben ordayken. Ki daha büyük de basabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 fastreloader said: onları bastırmanın da taktiği var aslında. adama önceden bastırcaksın. sonra fiyat knouşacaksın. ben öyle bastırdım 10x15 e önce. adam vesikalığı görünce 12 lira istedi. ben de "şaka yapıyosun, e bırakır fotoğrafı giderim keyfin bilir" dedim. "peki o zaman 1 liraya al" dedi adam sdfsdf sdfsdf 12tl'den 1liraya düşmesi güzelmiş adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ben lisedeyken yıllık fotoğraflarını böyle çoğaltıyordum, baya da para kazanmıştım :) 15 liraya 12 tane vesikalık daha almaktansa renkli fotokopi falan yapıyordu millet. sonra ben fotoğrafları scan edip kendim bastırmaya başladım. o zaman kimse fotoğraf bu basmam demiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 fastreloader said: onları bastırmanın da taktiği var aslında. adama önceden bastırcaksın. sonra fiyat knouşacaksın. ben öyle bastırdım 10x15 e önce. adam vesikalığı görünce 12 lira istedi. ben de "şaka yapıyosun, e bırakır fotoğrafı giderim keyfin bilir" dedim. "peki o zaman 1 liraya al" dedi adam sdfsdf bana musteri boyle diyecek, alirim o fotografi, once gozunun onunde yirtarim ardindan bi guzel shoplar nete salarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 senko said: sdfsdf 12tl'den 1liraya düşmesi güzelmiş adamın. o 1 lira bile cok fazla aslinda. butun fotografcilar anlasmis uyaniklar adam yolmaya calisiyorlar. alcakca para kazanmak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bugun Ankamall Teknosa'ya gittim kampanya varmis 10*15 baski adet 10 kurus. Kaliteli baski ben begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar