BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yurttaşlarım.. Azmotopialılar! dün gece şüphelenmediğim.. ama yem olacağını düşündüğüm birinit akip ederek zamanımı geçirmeye karar vermiştim.. derken bu masum görünen kişi aslında eli kanlı bir katilden başkası değildi.. ÖLDÜRÜRKEN GÖRDÜM ONU yüzünde en ufak bir acıma bile yoktu, bakkalda kuruyemiş tartarcasına bir rahatlıkla öldürüyordu.. ve ben.. saklanmak zorunda kaldım ve size onu veriyorum Azmotopia'nın iyi halkı.. işte içimizdeki hain! ##linç oyu: nosfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ##linç oyu: nosfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 linç oyu: nosfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 oylamadan itinayla katil tespit edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 osso eceliyle ölmüş olaiblir mi? hani mahallenin ihtiyarıydı bir kaç turluk ömrü vardı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fazla tartışacak bir şey yok.. zaten herkes ölmüş =(.. linç oyu: nosfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 o depilde hiç townşie linç etmememize rağmen nasıl oluyor da mafyalar birbirlerini öldüremediler.. var mı böyle bir şans.. yoksa 3 mafya grubu mu vardı? şimdiye akdar ölen 3. mafta oalcak bu acaba 2 şer kişiden 3 grup vardı da habire iki grup aynı hedefi mi seçiyordu anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 gayette 2 grup varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hakkaten 3. adam (osso) nasıl öldü.. garip.. oyun bitince öğreneceğiz heralde artık.. bu arada, linç için gereken oy sayısı 5 olmalı cass.. oyunla ilgili özel bir durum varsa bilemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ildeniz.. sen de oyunda kalan oyuncuların listesini çıkar bir zahmet be.. gurbet ellerdeyim ben.. çok bakamıyorum =(.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 said: Blazkowicz spyro leopar cenx elesso tunca bodrock (banlandı) ve bendeniz nosfeyi yazmadım direk kesiyoruz zaten o değilde nerede insanlar.. o verin de bitsin lan neyse.. keşke önce bi ortalığı karıştırsaydım hemen zart diye mafyayı söylemek iyi olmadı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ben tunca cenx spyro kaldı iki oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 2 oy değil ya 1 oy olmalı.. hatta bodrack'ın yerine adam gelmeyecekse 8 kişi kalıyoruz da gereken oy sayısı değişmiyor gerçi.. şu haliyle 5 oy olmalı toplamda ama cass bir açıklasın buraya bakınca.. bekleyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 cassiline gelen kadar ben beyaz leblerbilerle taşlamaya başlıyorum.. yada bu seferkini ağaçda mı sallandırsak ne? değişiklik olur.. *leblebi atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bodrack'ın yerine oyuncu alacağım arkadaşlar, sorun yok oy sayısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 gaz odamız falan var mı acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 DUYURU Yörünge dışı olan Bodrack'in rolünü mulgear6 devraldı. Cyborg İmam iş başında. DUYURU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 gayet iyi bir müslümandım öldüm allah yokmus inek var dediler reakarne oldum ben de bodrack ın vücudunu seçtim kabuk olarak ildeniz'in hedefe oy vermiyomusuz veriyim oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 [oyungidişatınaetkisizmesaj] ne istediniz lan benden alçaklar!!!!! birbirinizi filan öldürsenize siz!!!1!11!11!!!ünlemünlembirbir! tamam sustum. [/oyungidişatınaetkisizmesaj] şaka maka oyunun sonuna bi mafyalar kalıcak heralde lol^^ (bu arada oyuncuların hangi mafya tarafından öldürüldüğü yazılıyo da anti-townların hangi mafyadan olduğu neden yazmıyo onu sorucaktım ölmeseydim, öldüm ama yine de soruyim dedim in-game sorusu olmadığı için pek oyuna karışmak sayılmaz heralde. QueenofSpades ve Smoke öldüğünde sadece anti-town olduklarını yazmışsın, pirate veya ninja olduklarını yazmamışsın. linç edildikten sonra öğrenmemiz gerekmezmiydi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 linç oyu: nosfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ##linç: babacum deşifre oldum kıvırmaya gerek yok. benim gençlere sesleniyorum durum ortada olursa linçsiz geçirebiliriz ona göre oyları verin. olmaz diyorsanız deşifre olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ##linç: babacum bold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Yorunge disina uçmakta olmekle bir tutulabilirse bende bi son mesaj yazayim @Nosfe gg, sen son nefesini verirken burada olamayacak olmam çok aci @babacum yuru be! @Mulgear bedenimi ele geçirebilirsin ama ruhumu asla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 e hadşi gençler.. 2 oy daha verecek adam yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 var ^^ ##Linc Oyu: Nosfe biliyodum nosfede bi killik oldugunu dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar