Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Linç için gerekli oy sayısı : 7 Smoke 5 OY (BabacumMostors, tunca, cenx, Nosfe, Bodrack) Krusty 2 OY (Smoke, osso) elesso 2 OY (Spyro, Leopar) osso 1 OY (elesso) Haftasonu olduğundan normal az mesaj gelmesi, panik yapmayın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bana smoke mafya çıkmaz gibi geliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Bodrack said: Wagona katilmaktan baska çare kalmadi yoksa oyun olcek Ama nosfe gozum uzerinde!!111 Babacum fail olmamani umuyorum ##linç oyu: smoke Ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 dedektif dediği olucak galiba. linç oyu: smoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Pek emin değilim gerçi, ama oyun fena kitlendi son turda. Başka türlü devam etmiycek gibi gözüküyo. Linç oyu: Smoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 gg smoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 smokeun mafya cikacagini sanmiyorum ama belli olmaz adami tamamiyle babacum suphelendi diye asiyoruz ama bu adam mafya cikarsa cok sasiririm, herhalde dedektiflik tarihinde ilk defa olacak dedektifin gece birini arastirmadan mafya bulmasi sfds ama degilse gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 MAFYAYDIM LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 babacuma +rep oyleysen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 oha cidden mi LOL GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 yalniz butun gun ses çikmayan oyunda, sabah 5te aksiyon doruklarda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 tam zamaninda uyanmisim lan tam ZAAAAAA denecek bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Smoke said: MAFYAYDIM LAN! ölmeden diğerlerinin de yerini söyle İTİRAF ET!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ver elektiriği konuştur babacum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 o değil bir önceki aratşrımamda smoke il araştırmış olduğum kiş araıdna kalmıştım :P neyse iyi oldu hakkımızı şeyetmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 2 gündür yataktan çıkamayacak kadar hasta olduğumdan oyuna bakamadım, okumadığım yerleri okuyup geliyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Gözü dönmüş, sorgulamaksızın BabacumMostors'u takip eden köy halkı, genç adamın parmağı kimi gösteriyorsa üzerine yürüyordu. Önce Krusty'yi sıkıştıran BabacumMostors, arkasındaki halk desteğiyle zorla savunmasını aldığı adamın açıklamalarından tatmin olup, Smoke'a yönelmişti. Henüz Smoke'un savunmasını almadan şüpheli gördüğü diğer kişilere gözdağı veren BabacumMostors, son derece kendinden emin bir şekilde konuşuyordu. Üzerindeki baskıyla bocalayan Smoke, çelişkili açıklamalar yapmaya başlayınca, hakkındaki şüpheler daha da artmış, köy halkı yavaş ama kararlı adımlarla Smoke'un üstüne yürümeye başlamıştı. Sonunda köşeye sıkışan Smoke'un kıyafetlerini yırtarak "Öldürün beni o zaman, ellerinizi masum kanına bulamış olursunuz" demesi de fayda etmemiş, bu blöfü gören BabacumMostors'un kararlılığı değişmemişti. Halk içinde farklı hedeflere yönelenler olsa da, BabacumMostors'un ikna edici konuşmasıyla onlar da Smoke'a yönelmişlerdi. Suçlayıcı bakışlar altında kendini acındıran Smoke, bir an kurtulabileceğini sansa da, her şey ilk taşın atılmasına bakmıştı. Çıplak vücuduna isabet eden ilk taşın ardından, köy halkı eline geçirdiği her şeyi inanılmaz bir vahşilikle, Smoke'un vücudu kanlar içinde hareketsiz kalana kadar zanlıya fırlatmıştı. Kendini kaybetmiş köylüler linci bitirdiklerinde, geriye tanınamayacak halde bir et yığını kalmıştı. Üçüncü gün linç edilen Smoke Anti-Town'dı. Gece başlamıştır, Özel rol sahibi oyuncular seçimlerini bana ÖM ile bildirsinler. 4. Gün başlayana kadar mesaj atmak yasaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 önemli son gelişme: bodrock arkadaşımız da banlandı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bu adamlar nasıl başarıyor banlanmayı? çok merak ediyorum cidden. kimlerin neden banladnığını göremiyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coupdegrace Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 babacum'u kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Arkadaşlar, hastayım söylediğim gibi, ilk günlerdeki gibi sabah akşam başında olamıyorum oyunun, kusura bakmayın gecikme için. Gecenin karanlığında üstüste masum arkadaşlarını kaybeden halk, gündüz olduğunda intikam duygularını biraz olsun bastırabilse de, her linçten sonra evlerine endişeyle dönmekteydi. Sabah hayatlarına halen sahip olacak kadar şanslı köylüler için dostlarının kanlı cesetlerini görmek artık olağan bir görüntü haline gelmişti. Bu sabah ise güneş diğerlerinden daha da korkunç bir günü aydınlatmıştı. Yataklarından artık çarpık bir merakla kalkmaya başlamış olan köy sakinleri, her sabahki gibi 2 değil, 3 cesetle karşılaşmışlardı. İlk farkedilen ceset, önceki gün köylüler tarafından acımasızca sıkıştırılan Krusty'ye aitti. Kalbine saplanmış tek bir kunai, zavallı adamın masumiyetini korkunç bir şekilde kanıtlanmıştı. Köylülerin ikinci farkettiği ceset ise, kırık bir rom şişesiyle gelişigüzel ama etkili bir şekilde delik-deşik edilmiş ShadowFury olmuştu. Köyün tek meyhanesinin hemen dışında bulunan cesetteki boğuşma izleri, cinayetin özellikle vahşi bir şekilde işlendiğinin kanıtı gibiydi. Köy meydanında önceki günlerdeki gibi bir sorgulama ve yargılama için bir araya gelmeye başlayan köylüler, kafası önüne düşmüş ve kollarını önünde birleştirmiş şekilde bir duvar kenarında oturup dinleniyormuş gibi görünen Osso'yu gördüklerinde, önce bunun önemsiz bir detay olduğunu düşünmüşlerdi. Uzunca bir tartışmanın ardından, köy meydanında tansiyon yükselirken, halen hareket etmemiş Osso'yu yakından inceleyen bir köylünün çığlığı, bütün dikkatleri o tarafa çekmişti. Duvar kenarında dinleniyormuş gibi görünen Osso'nun hareketsiz oluşunun sebebi, artık nabzının atmıyor oluşuydu. Görünürde hiçbir yarası olmayan Osso, son derece gizemli bir şekilde ölmüştü. Bu son cinayetle köylülerin sabrı iyiden iyiye taşmıştı. Sayıları zaten son derece azalmış olan köylüler, fazladan bir kurban vermelerinin etkisiyle sanki durumun farkına yeni varmışcasına paniklemişti ve köy meydanında herkes bir diğerine şüphe ve nefretle bakmaya başlamıştı. 3. gece öldürülen [b]Krusty, ShadowFury ve Osso Pro-Town'dı (düz Townie).[/b] Gün : 4 Hayatta olan Townie sayısı : 9 Linç için gerekli oy sayısı : 6 Mesaj atmak tekrar serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 oha katliam olmuş. mafyalar çoğunlağa geçmiş heralde. bol şans tovniler zor olsada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 noluyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 babacum kimi araştırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 artık hataya yer yok, umarım mafya bulmuştur babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar