BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 1-blazkowicz 2-Nosfe 3-Spyro 4-Smoke 5-Leopar 6-BabacumMostors (polis) 7-cenx 8-kermit (townie) 9-ShadowFury 10-Osso 11-elesso 12-Bittus (townie) 13-egoyagmur (townie) 14-KahnX (townie) 15-QueenOfSpades (mafia scum) 16-Krusty 17-ZaugnaKhaldun (manyak polis) 18-tunca 19-Olivies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Dostlar! Azmotopia köyünün güzide sakinleri! bu kayıplardan sonra malesef ki morallriniz bozuldu ama dert etmeyin henüz hiçbir şey bitmedi.. ben bir meslekdaşımı kaybettim ve hiç beklenmedik bir şekilde kaybettim acım büyüktür dün akşam şüphelendiğim bir sakinimizi takip ettim ve onun townie olduğunu öğrendim, bu kişiyi her iki mafya grubundan korumak için ifşa etmiyorum ama "şemsiye" dediğimde kendisini hatırlayacakdır o sevgili azmotopia sakini.. senden şüphe ettiğim için beni affet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 hmmm tablo baya ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 babacum araştırma townie çıktı herhalde bu gece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bu deli polisin öğrendiklerini alabiliyor muyuz hala? ne dediyse tersini yapmamız gerekiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Deli polisimizin oyunun akışını değiştirmeyecek tek bir mesaj hakkı bulunmakta. Bulgularını paylaşma şansını kaçırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 tovninin kim olduğunu söylemenin yanlış tarafı yok bence. sonuçta mafya bile tovni öldürmek istemez şuan mafya varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 muhtemelen ikimiz de ilk gece aynı kişiyi araştırdık ben ona bağlıyorum durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Krusty said: tovninin kim olduğunu söylemenin yanlış tarafı yok bence. sonuçta mafya bile tovni öldürmek istemez şuan mafya varken. ben yine de riske atmak istemiyorum en nihayetinde townieler gündüz linç yapabildiği için bir yerden sonra her townie değer kazanacak o değilde şansa bak geceleri 4 kişi öldürüldü hiç biri de mafya değil.. şüphelendiklerimin sayısında bir değişim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 deli polis kimi araştırırsa tersini alıyormuş sanırım. tovniyi araştırınca mafya diye mesaj alıyor heralde. deli olduğununda farkında değil tabi. ölmesi kötü olmamış aslında bi yandan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 hmm onu bilmiyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 umarım mafya babası diye bir şey yoktur oyunda.. mafya babalarını townieden ayırt edemiyor muşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 başlıca şüphelendiğim 4 adam vardı.. babacum QoS zaugna shadow hepsi de baştaki PM tartışmasından dolayı listeme girdi.. birisi dedektif çıktı (kusura bakma başta şüphelendiğim için).. birisi mafya.. birisi de deli polis.. shadow'dan niye şüphelendiğimi unuttum şimdi de vardı başlarda bir mesajı hehe.. görüldüğü üzere hiçbiri düz townie değil.. zaugna'nın ölmesi iyi olmuş bir bakıma.. adamın öğrendiği bilgiler hep yanlış olacağı için istemeden de olsa bizi farklı bir yola sürükleyebilirdi.. yine de neden acaba babacum dedektif olduğunu iddia ettiğinde üzerine çok gitmedi.. muhtemelen kendini ortaya çıkarmak istemedi ki doğru olan budur.. neyse şimdi önümüze bakabiliriz.. oyun biraz daha şekillendi.. tekrar bir düşünüp linç oyumu kullanacağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 zeugna deli polisse ki "deli" olduğunu bilmiyor olması lazım. 1) Niye çıkıp ben de polisim demedi veya Babacum'un üstüne yürümedi. 2) Bu kadar muhabbetin ardından ilk gece araştırdığı kişi mafyalardan biri olmak durumunda. Çünkü aldığı cevap "townie" olmuş olması lazım ki hedef belirtmedi. 3) Ben onun yerinde olsam ilk gece Babacum'u araştırırdım ve onun için "anti-town" cevabını alınca ortaya çıkmaya çalışırdım. Bunu yapmamış olması da ilgi çekici. Sanırım yeterli dikkati veya zamanı veremedi. Ha bütün bunların olmaması bizim açımızdan süper oldu o ayrı bi konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ben bu arada KahnX'ın da ne yapmaya çalıştığına hala anlam veremedim. garip bi oyun oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 BabacumMostors said: Krusty said: tovninin kim olduğunu söylemenin yanlış tarafı yok bence. sonuçta mafya bile tovni öldürmek istemez şuan mafya varken. ben yine de riske atmak istemiyorum en nihayetinde townieler gündüz linç yapabildiği için bir yerden sonra her townie değer kazanacak ayrica soyle bi olay var eger babacum buldugu townieyi "bu kesin townie" diye aciklarsa mafyalarin eline koz vermis olur mafyalar su anda buyuk bir ihtimalle hem doktoru ariyor, hemde diger mafyanin uyelerini eger kimin duz townie oldugunu cikartirlarsa geri kalan listeye rastgele saldirip balina doktoru oldurebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 BabacumMostors said: muhtemelen ikimiz de ilk gece aynı kişiyi araştırdık ben ona bağlıyorum durumu ya ilk gece aynı kişiyi araştırmış olsanız, QoS'a niye oy atsın adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Osso said: linç oyu:Krusty eğer ölürsem bu gece bunu krusty yaptırmış olacaktır mafya olduğunu bulduğum için şunu biraz açabilir misin? yani babacum QoS anti-town dedikten sonra bile krusty mafyadır diyebilecek ne keşfettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Benim kimliğimi açıklamamam gerçekten büyük bir şansmış townieler için. Kimlerden şüphelendiğimi falan söylemeyeceğim; sadece hali hazırda Babacum varken ortaya çıkıp ölümümü garantilemek istemiyordum. Bu gece aldığım isimle birlikte 2 isim edecekti elimde ve ölme pahasına atlayacaktım ortaya; ancak öldürüldüm ve sanırım iyi ki öldürülmüşüm ahaha; çünkü ifşa edeceğim (ve muhtemelen öldürülecek) isimlerle townielerin kaybetmesini garantilemiş olacaktım. İlginç rol, ŞEREFSİZ ROL, sevmiyorum seni Cassiline ehahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Kalbim sizlerle townicanlar.hakkinizi helal edin.oOOoOooOOOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 off resurrection scroll yok mu kimsede? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bir şeyler oluyor.. rhular dünyasından bir iletişim alıyorum.. res scroll soruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sabah çabucak bi bakınmıştım neyse dönünce atarım demiştim de gün bitmiş, gece olmuş hatta gece de bitmiş, vay be. iki günde ölenlerle ilgili düşüncelerimi birlikte yazıyim: 1. gün KahnX: Townie çıkmasını beklemiyodum. Ama en azından polis çıkmadı, o da bir şeydir. 1. gece Bittus: Ölümü bize önemli bir ipucu veriyor: Mafya da recruit yeteneği yok. Eğer olsaydı büyük ihtimalle ilk turdan saflarına adam çekmeye çalışırlardı, dahası townie olduğu garanti olan birini öldürmek yerine onu kendi saflarına çekmeye çalışırlardı. kermit: pek bir fikrim yok. muhtemelen doktorun korumayacağını düşündükleri birini seçtiler kill hakları boşa gitmesin diye. diğer bir ihtimal de söylediklerinde doğru bir noktaya dokunmuş olma ihtimali(gerçi yanlış hatırlamıyosam Bittus a karşıydı çoğu, o yüzden 1. ihtimal daha fazla) ama yine de geriye dönüp mesajlarını kontrol etmekte fayda var. 2. gün QueenofSpades: babacum sağlam tahminde bulunmuş. kıymetimi bilin, ipin ucundan kurtardım kendisini:P (gerçi fazla rahatlamamak lazım, babacum mafya olup ta kendine yer edinmek için takımından çok tepki çekmiş birini hedef almış ta olabilir -ama sanmıyorum, çok düşük bir ihtimal bu- QoS şüpheli listesinin üst sıralarındaydı ama yine de ilk turlardan kurban etmek pek tercih edilesi bir davranış olmasa gerek) 2. gece egoyagmur: pek bir fikrim yok, en muhtemel ihtimal mafya takımlarından birisinin, egoyagmurun diğer mafyadan olduğunu düşünüp indirmiş olması. ama bu durumda da yine de geriye dönüp mesajlarını kontrol etmekte fayda var. ZaugnaKhaldun: bunda da pek bir fikrim yok. yine geriye dönüp mesaj kontrol etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 An Corp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 @Cassiline: insane cop tam olarak nedir? görevi, yönelimi nedir? @Babacum: bence townieyi açıkla. krusty ye katılıyorum. mafyalar karşılarında başka mafya varken townie öldürmeye tenezzül etmezler bence. gerçi leopar ın söylediği de doğru; townie olduğu kesinleşen her kişi için, pro-rollere sahip kişilerin ve mafyaların bulunma ihtimali artar. ama bu sırf mafya için değil, bizim için de avantaj. gün içinde townie öldürmemiş oluruz. gece ölümlerinde ise; doktorun bulunma ihtimali 1/x iken mafyanın birbirlerini öldürme ihtimali y/x (y=rakip mafya üyesi sayısı) tabii en akıllıcası doğrudan ifşa etmeyip eğer o townie gündüz linç edilme tehlikesine düşerse ifşa etmen olurdu. ama tabii riskli birşey; bu durumda hayatta kalacağın garanti olmalı. eğer açıklamadan ölürsen önemli bir bilgi kaybederiz. @Spyro: biliyorum, böyle söylemem pek birşey ifade etmiycek, zaten oyunda "townieyim ben, valla bak" cümlesi kurulabilecek en saçma cümle. ama townieyim ben, valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar