BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Krusty said: bu dedektifler neden bu kadar çabuk belli ediyor kendini benimki yanlışlıkla oldu ben sadece linç hedefi olmaya çalışmıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 acemi mafyalar direk atlasın linç için diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Abi neyi tartışıyorsunuz hala adam 3 kişiye kural dışı pm atmış, kafasına göre bazen detektif oluyor bazen doktor. Yani daha ne yapsın adam savcılıktan sabıka kaydı mı getirsin, yastığınıza at kafası mı koysun? Linç edin önümüze bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 kermitin şu tür postlarını ve hala KahnX'e oy vermemiş olmasını göz önünde bulundurarak, aralarında bir ilişki olduğunu düşünüyorum. kimse takım arkadaşı olmadıkça bu kadar ısrar etmez oy vermemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 e diyorumya açık açık mafyayım kahnxta mafya onu böyle ulu orta savunuyorum. salaklık yapıp bütün dikkatleri üzerime çekiyorum. açılmasını sana yaptığım halde her sayfada gelip böyle ortalığı karıştıracak postlar atmaktan vazgeç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 açıklamasını sana yaptığım halde her sayfada gelip böyle ortalığı karıştıracak postlar atmaktan vazgeç bence. fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Gereksiz şekilde uzuyor gördüğüm kadarıyla, birkaç saat önce son linç oyu verilir, olay kendi kendine kapanır diye düşündüğümden sessiz kalmıştım. KahnX'in ilk ÖM'sine ses çıkarmayacaktım, fakat bir çok oyuncuya ÖM atmış anladığım kadarıyla, siz son linç oyunu vermezseniz ben öldüreceğim zaten. Formalite icabı atabilirsiniz yani son oyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ##oy geri alma = bittus ## linç oyu = kahnx madem formalite oyu. zaten ölecek diyosunuz görelim bakalım neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Katledilmiş imamları görünce çılgına dönen halk birbirine şüpheyle bakarken, Krusty'nin ettiği bir söze cevap veren BabacumMostors bir anda bütün öfkeyi üstüne çekmişti. Üzerine düşen nefret dolu bakışlar altında afallayan BabacumMostors kendini savunmaya çalışırken, Bittus'un tek bir açıklamasıyla tüm gözler bu sefer KahnX'e dönmüştü. Nefret dolu halk önlerine kattıkları KahnX'i darağacına kadar düşe kalka yürümeye zorlasa da , birbiri ardına gelen suçlamalara cevap veremeyen kurbanlarını asacak bir gönüllü ortaya çıkmıyordu. Sonunda baskılara daha fazla dayanamayan kermit ağır ağır yaklaştığı KahnX'in boynuna ilniği geçirirken, kurbanının aklından geçen son düşünceler "Keşke..." oldu "...keşke buna kalkışmasaydım." İlk gün linç edilen KahnX düz townie'ydi. Gece başlamıştır, Özel rol sahibi oyuncular seçimlerini bana ÖM ile bildirsinler. 2. Gün başlayana kadar mesaj atmak yasaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 dedektif olmasın lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bakamadım bir süre.. ya öncelikle off-topic konuşmak gerekirse, ÖM c/p lemek benim de sevdiğim bir şey değil.. ama kimi mod izin verir, kimisi vermez.. bana göre mafyaya çok dezavantaj getiren bir durum olduğundan ben oyunlarımda yapılsın istemem.. geçen sene böyle bir durum hiç yoktu.. bu seneki oyunda da ÖM'den soran birkaç kişiye "hayır.. yapmayın.." diyemedim de neyse ki hiç ÖM pasteleyen olmadı.. ancak bu oyunda iki mafya grubu olduğu için izin verilebilir ki zaten cass da serbest olduğunu belirtmiş.. o yüzden legal değil demek yanlış.. cass said: Forumlar dışında oyuncular arası iletişim YASAKTIR. Lütfen oyunu mahfetmeyin, burada vakit ayırıyoruz, bir çok kişinin zamanı söz konusu. ha bu olay yanlış işte.. cass da kararını vermiş.. normalde hâlâ oy vermekten kaçınıyor olurdum ama suyunu çıkartmayalım artık.. bundan sonraki turlarda kendimize geliriz inşallah.. linç oyu geri çekme: babacum linç oyu: kahnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Beyler yasiyor muyum? hepsini okudum olaylara tamamiyle hakimim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Henüz saatler önce masum bir insanın ölümüne sebep olan kasaba halkı, hayal kırıklığı ve suçluluk duygularıyla evlerine dağılırken, herkesin içinde sıradaki hedef olma korkusu vardı. Çoğu kasabalı, gündüzün ilk ışıklarına kadar yataklarında gözlerini kırpmadan huzursuzca dönüp durmuştu. Sabah olduğunda ise, kısmen önceki gün düştükleri hatayı telafi etmek için ama büyük oranla evde yalnız kalmamak için kasaba meydanında toplanmaya başlayan halk korkunç bir görüntüyle karşılaştı; Kasaba meydanındaki çeşmenin kenarında, boğazı boydan boya kesilmiş şekilde kendi kanı içinde yüzükoyun yatmakta olan Bittus'un sırtında son derece kaba bir şekilde yazılmış bir not vardı : "Biz Townie'nin zeki, cevik ve pm tuzagi tezgahlamayanini severiz. Y'ARR!" Dehşet ve öfke içindeki halk tam içten içe kaynamaya başlamışken, arka sokaklardan gelen bir çığlık bir anda tüm dikkatleri çekmişti. Kasaba meydanına gelmekte olanlar, az öncekinden farksız bir görüntüyle karşılaştılar; Önceki gün KahnX'in linç edilmesine şiddetle karşı çıkan Kermit, göğsüne ve boynuna saplanmış shurikenlerle öldürülmüştü. Morarmaya başlayan dudakları Kermit'in gece öldürülmüş olduğuna şüphe bırakmazken, kurbanın gözlerindeki şaşkınlık halen okunabiliyordu. Gecenin karanlığında kahpece işlenen bu yeni cinayetler, kasaba halkının bir kez daha korku ve panikle birbirlerini suçlamaya başlamasına yol açmıştı... İlk gece Bittus ve Kermit öldürüldü. İkisi de düz Townie'ydi. Gün : 2 Hayatta olan Townie sayısı : 16 Linç için gerekli oy sayısı : 8 Mesaj atmak tekrar serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 maça kızının bize ihanet etmiş olduğunu üzülerek öğrendim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 kahnx'e hiçbir söz söyleme hakkı tanımamış olduğumuzu fark ettim linç etmeden önce; ilk sayfalarda ve özellikle de dün atılan mesajlarda kimin ne olduğuna dair önemli ipuçları var, kafamı toparlayabildiğim zaman yazacağım. bittus'tan hiç şüphelenmiyordum; dolayısıyla ona saldıranlar kafamda şüpheli gözündeydi (kermit de dahil); ama kermit'in de townie çıkması o noktada işleri biraz karıştırdı. yine de patternlar takip edildiğinde birkaç isim çıkıyor ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 oyunun gidişatını bozmayacak son mesajım. çok bayık bi oyun olacak gibi. düz towniesin mesajı geldiğinde zaten baydıydım. bu oyun bitmez çünki çok az aktif var. ve bu oyunda benim dışımda hiç kimse %100 emin olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 babacum sen ne buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f5/Leo-frank-lynch-law-cartoon.jpg ##linç oyu: QueenOfSpades Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ##linç oyu: QueenOfSpades Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 eh artık senin dedektif olduğuna inanıyorum o yüzden linç oyu: QueenOfSpades Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 shurikenciler.. çakar almazcılar.. hepinizin ensesindeyim ve hepinizi (en azından bir kısmınızı) biliyorum.. http://www.poster.net/van-helsing/van-helsing-photo-van-helsing-6229221.jpg ##linçoyu geriçekme: queenofspades oyu geri çekmemin sebebi masum olduğun anlamına gelmesin.. son oyu ben vereceim seni dar ağacında ben sallandıracağım.. son oy benim hakkım 8. oy rezerve edildi haberiniz olsun hani penaltıyı yaptıran atar ya.. o hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ahaha babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bu arada khanx in mafya olduğunu iannamak istememiştim ama yanlış oynamadı.. benim yapmak istediğimi yaptı ve bana güzel ipuçları verdi onun ölümü bizim kurtuluşumuz oldu sayesinde daha iyi bilgiler edindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Okula gidiyorum şimdi, akşam 6-6.30 gibi gelicem, o zaman bakacağım. Bekleyin beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar