Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 kermit said: Bittus said: ben sadece KahnX için %100 eminim dedim. o da gelen ömden dolayı sadece. çünkü doktor olduğunu iddaa etti. sonra da dedektifim dedi. kusura bakma burada bariz bir yalan var. başka kimse için %100 eminim demedim. bak liste yaptım 1-2 sayfa önce. hangisi için %100 eminim demişim? spyro'nun son mesajına da katılıyorum. bir de oyu vermelisin diyorum. buraya kadar geldik zaten. 9 oldu yani. sen vermesen başkası verecek. oyumu vermiyorum. herkesin bi kere daha düşünmesini ve oylarını sana vermesini istiyorum bende. sonuçta oyunda 2 grup mafya var. kahnx mafya olsa bile bi grupta, sende diğer gruptasın. birbirinizden haberiniz yok. bende senin mafya olduğun konusunda şüpheleniyorum. ve bana nerde ben doktorum demiş gösterebilirmisin ben kaçırdım orayı galiba. oyun içinde sürekli doktorlar beni korusun diye ağlayan ben değilim. 1) mafya olduğumu düşünebilirsin tabi. 2) doktorum diyen KahnX idi. 3) benim "doktorlar beni korusun istiyorum" dememdeki amaç, mafyanın gece linci sırasında ikileme düşmesini sağlamak. ben zaten şunu dedim. beni ya da babacumu korusun ama sakın belli etmesin. böylece mafya ikimizden birine yöneleceği zaman ikilemde kalsın. risk almak zorunda kalsın. çünkü birini linç etmeye kalkar ve o kişi doktor tarafından korunuyor ise, o linç boşa gider ve o kişi ölmez. hatta 2 mafya grubu doktor tarafından korunan kişiyi seçerse şukela olur, ikisinin de linç hakkı yalan olur ve townieler karlı çıkar. sonuçta towniler bir turda sadece 1 kişi alırken, 2 mafya grubu 2 kişiyi linç edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bittus said: hatta bu da Cassiline'in attığı mesaj: Selam. Senin oyundaki rolün Townie. Gündüz oy vermek dışında herhangi bir özel gücün yok. İyi oyunlar. bu mesajı görüp hala bittus'u mafya olarak görüyorsan. sende tovni değilsin kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 BabacumMostors said: yanız khanx ölürse ve gerçekten dedektif çıkarsa oturur hüngür hüngür ağlarım lan.. "ben öleydim de o ölmeyeydi vıiii" diye ağıtlr yakarım al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 eğer ilk sayfalara gidersen krusty benim öm kutumun dolu olduğunu ve bana msnden ulaştığını görebilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bittus said: 2) doktorum diyen KahnX idi. işte bunu nerde söylemiş onu merak ettim. en son bavulunu toplarken dedektifim yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 babacum sen dedektif çıkmazsan bu oyunda, rlde bulur ümüğünü sıkarım valla. oyundaki herşeyi bu ihtimale yatırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 tamam onun öm kutusu dolu değilmiş normal ulaşmış işte. bizde bu yüzden eminiz zaten %100 townie olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 she dances naked in my soul and sleep won't come and it's no use to pray this prayers to notre dame tell,who'd be the first to raise his hand and throw a stone i'd hang him high and laugh to see him die alone oh lucifer,please let me go beyond god's love and run my fingers through her hair esmeralda belle - notre dame müzikali açtım dinliyorum çok iyi şarkı çay+eti kaymaklım isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 kermit said: Bittus said: 2) doktorum diyen KahnX idi. işte bunu nerde söylemiş onu merak ettim. en son bavulunu toplarken dedektifim yazmış ben ömde kendini belli ettin deyince, ya yok aslında ben doktorum dedektifi bulmam lazım, diye geveledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bende kahnx'ın mafya olmadığını düşünüyorum. bi anda herkes çullanıyorsa bi sebebi vardır. sonuçta 9 oy gitmiş. bu 9 oyun 9 taneside townielerden değil. kendisini zora sokacak insanlar içinde güzel bi hedef kahnx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bittus said: babacum sen dedektif çıkmazsan bu oyunda, rlde bulur ümüğünü sıkarım valla. oyundaki herşeyi bu ihtimale yatırdım. yok doğru ata oynuyorsun rahat ol.. bu arada şimdi dikaktimi çekti kim dedi hatırlamıyorum da oyunda bir de "köyün delisi" varmış ya.. benim normalim öyle.. ahanda gökalp burda rl de gördü adam sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bittus said: kermit said: Bittus said: 2) doktorum diyen KahnX idi. işte bunu nerde söylemiş onu merak ettim. en son bavulunu toplarken dedektifim yazmış ben ömde kendini belli ettin deyince, ya yok aslında ben doktorum dedektifi bulmam lazım, diye geveledi. her ömden sakallıyım diyene sende "selam dede" diye karşılık verseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 kermit said: bende kahnx'ın mafya olmadığını düşünüyorum. bi anda herkes çullanıyorsa bi sebebi vardır. sonuçta 9 oy gitmiş. bu 9 oyun 9 taneside townielerden değil. kendisini zora sokacak insanlar içinde güzel bi hedef kahnx. 19 kişilik oyunda 9 oy az bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ve oyun dışında öm ve başka türlü diyaloglarında yasak olduğunu bilmeniz gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Krusty said: kermit said: bende kahnx'ın mafya olmadığını düşünüyorum. bi anda herkes çullanıyorsa bi sebebi vardır. sonuçta 9 oy gitmiş. bu 9 oyun 9 taneside townielerden değil. kendisini zora sokacak insanlar içinde güzel bi hedef kahnx. 19 kişilik oyunda 9 oy az bile. oyuna hala mesaj yazmamış arkadaşlar var gibi duruyo onlarıda dikkate almalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 senin buna inanmaman normal kermitcigim. ss alıp koyardım da hem yasak hem artık boku çıkar. başka türlü de inandıramayacağıma göre, ya inanırsın ya da inanmazsın abi napayım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bu arada ben kermite hak veriyorum.. neden çünküadama öm ile değil direk msn üzerinden ulaşıldı o yüden bittusun k/y yaptığı öm nin gerçek olup olmadığını bilemez kermiti ikna edecekseniz daha farklı argümanlar sunun adam da benim gibi öm olayını sevmiyor işte ha mafya olsa zatren muhtemelen bu kavgaya girmezdi.. yoksa khanx mafya da onu mu koruyor? DINDINDIN DNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ben kahnxı savunmuyorum bu arada. yaptığım tek şey şu oyunda genelde mafyaların aktif ve townielerin pasif olması. oyuna katılımlarının olmamaları. ve bi anda herkesin "ben dedektifim" diyen kahnx üzerine çullanması dikkat çekici. babacumda ben dedektifim diyor ama mafyalar akıllılık edip "bu kadarda belli etmeyelim kendimizi. babacumdan oylarımızı çekip kahnxa yüklenirsek babacumu bi sonraki turda indiririz" düşüncesindeler. gece doktor babacumu korumazsa mafya grubu onu gece öldürebilir. yada bi sonraki turda babacumda gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Spyro, bana güveniyorsan ver abicim oyunu KahnX'e. gerildim artık. bi sonuca varsın şu ilk gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ve söylediklerimden sonra %100 mafya kahnx diye ortalığı ateşliyen seni görüyorum bittus. ve insanların düşünüp sana oy vermelerini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 haklısın kermit. ben de olsam aynı şeyi yapardım belki. ama townie olanlar aynı mesajı aldığı için bana güveniyor. yoksa ben linç edilmiştim bile. ama yani ben ne kadar söylesem de inanmamanız normal abi. çok öğrenmek istiyorsanız linç edin ve öğrenin kimliğimi. kimseye silah zoruyla oy verdirmiyoruz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 et celui qui lui jettera la premiere pierre celui la ne merite pas d`etre sur terre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 silah zoruyla oy vermeme değil. 2 mafya grubu varsa 2 adette dedektif olasılığı olan bi oyundayız. kahnx dedektif ise söylediği gibi geçen oyundaki vinghtor saçmalığı olacak. ilk turdan fatih gerizekalısının "şüphelendim kusuruma bakmayın" diyerek idam ettiği dedektif. o yüzden oyumu ilk turdan kahnx'a vermeyi düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bu dedektifler neden bu kadar çabuk belli ediyor kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ben orada oy ver diye spyro ya dedim zaten. son oyu ben vermek istemiyorum filan demişti. sen vermezsen başkası zaten verecek dedim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar