Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bu acerlerde fan pisliği çok sorun oluyormus.benimkide hayvan gibi tozlanmıs bundan dolyı cok ısınıyor kapanıyor alet fakat bi tek bu 5230 anası satim içini açmak için tamamen sökmek gerekio aleti servise goturmeden yapan eden varmı.varsa bi yardım makine perişan suan tam temizlik 50 dolar servise verilmez şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Makina tut fanın oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 işe yarıomu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 benimki 5630. sanırsam aynıdır. inan içini açmak çok kolay servise hiç gerek yok. plakaları kaldırdıktan sonra, üstten bakıldığında sol üst köşeye denk geliyo fanı. üstünde 3 adet vida var onları sök. diş fırçası tarzı bişeyle çok rahat temizlersin. biraz dikkat et kablolara zarar verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 süpürgeyle çeksene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 fastreloader said: süpürgeyle çeksene 1 hafta once yaptım bunu cok işe yarıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 süpürge o konuda candır. laptopta denemedim ama masaüstü bilgisayarını o şekilde ayakta tuttum senelerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 süpürge bi,raz rahatlattı aleti.çok kötüydü bariz :) hmm klavle tarafından bahsediosun dimi bloody.orda sol üstü kaldırdım fakat karışmak istemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bende 5740G var da icini acma olayi gayet basit abi. servise filan goturme sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar