pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Hala siyaseti uzaktan takip edip bu olay sonrası CHP'nin daha büyük bir başarı elde edeceğini düşünenler var. Adım adım tüm kaleler ele geçirdi ve bu zamana kadar devrimci düşünceli kişiler/gruplar hedef alındı. Mustafa Balbay'la beraber sosyal demokratlara yönelik bir saldırı başlatıldı ve Baykal'ın bu şekilde istifa etmesiyle de en büyük zarar verildi. Kesin konuşmak istemem ama artık elim kırılmadan oy vereceğim bu partiye diyenler daha büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaklar gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bu postunla mustafa balbay ve deniz baykal devrimci düşünceye sahip insanlar mı demiş oldun yoksa ben mi anlamadım ne demek istediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Sosyal demokratlar yazdım, yeniden okursan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 devrimci düşünceli kişiler hedef alındı demişsin oyuzden öyle anlaşılıyor. kafan çok bulanmış çık bi hava al dicektim iyiki sormuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 haydi chp anayasa mahkemesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 beyler garbage burası biraz ciddiyet konudan sapmayalım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 pekaziz said: Hala siyaseti uzaktan takip edip bu olay sonrası CHP'nin daha büyük bir başarı elde edeceğini düşünenler var. Adım adım tüm kaleler ele geçirdi ve bu zamana kadar devrimci düşünceli kişiler/gruplar hedef alındı. Mustafa Balbay'la beraber sosyal demokratlara yönelik bir saldırı başlatıldı ve Baykal'ın bu şekilde istifa etmesiyle de en büyük zarar verildi. Kesin konuşmak istemem ama artık elim kırılmadan oy vereceğim bu partiye diyenler daha büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaklar gibi görünüyor. hahaha evet sizin gibi düşünen artık oy vericem diyen kaç kişi var sanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Dynun said: Abi çok sevinçliyim Türkiye kurtuldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Türkiye değil de CHP kurtuldu diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar