Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deniz Baykal istifa etti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mortis said:

açıkcası ben tekrar geri gelmesinden korkuorum, mağdur ayağına

genel kongrede tek aday olarak aday olup daha buyuk destekle seçilebilir tekrardan. hiç belli olmaz.
Mesaj tarihi:
kılıçtaroğlunun yabancı dili varmı ? Valla düşünemiyorum ondan başbakan olacağını :( Cok iyi bir ikinci adam olur ondan ama liderlik biraz soğuk gözüktü gözüme.Berlusconi ile yanyana obama ile yanyana düşünsenize :/
Mesaj tarihi:
tayyeap in baya bi karizması var ama ya ne kadar laf atsanız da

var tanıdığım RTE yi canlı gören, universitede elinden ödül vs tarzı bişeyler alan. hepsi aynı şeyi dio böle boylu poslu, ses tonu olsun konuşması olsun cidden aurası varmış adamın. Kılıçdaroğlunda öle bi potansiyel yok gibi. Liderlik karizma istio
Mesaj tarihi:
boyle olmaması gerekiyordu cidden. ama istifa etmesi bizim acımızdan iyi olacak tabi. gelecek secimlerde en azından tayyeab'in tek basına iktidar olma sansı biraz azalır. koalisyon olur diye umut ediyorum.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

tayyeap in baya bi karizması var ama ya ne kadar laf atsanız da

var tanıdığım RTE yi canlı gören, universitede elinden ödül vs tarzı bişeyler alan. hepsi aynı şeyi dio böle boylu poslu, ses tonu olsun konuşması olsun cidden aurası varmış adamın. Kılıçdaroğlunda öle bi potansiyel yok gibi. Liderlik karizma istio

tayyip kasımpoalaıdan da öte "kulaksız"lı.. hoş kulaksızdan değil başbakan müsteşar çıkması büle büyük bir şey ehe
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...