Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 onerebileceğiniz guzel bir account sistemi var mı? sphere.gen.tr ye falan baktım hiç birşey anlamadım asp biliyorum ???
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Kimin fake userisin? Yok ne yazıkki account sistemi, bak mesala topic'nin altında bir topic daha var. Ona bir tıkla?[signature][hline]how much longer?
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 fake'lere tek cevap[signature][hline]
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 galiba bu monarchy ama bilemem sanki konusmasi benzer ama mrk ettim o olsa nie fake kullandi :) bi bakin [Bu mesaj cenkgala tarafından 03 Ağustos 2004 16:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 benim fake im varmı bi itirazın? nerden bulurum? :) hah buldum şıpeyırın (şıpre,şaypır) kendine özel acc sistemi varmış :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ne fake i ya benim exile nickim bu asdasd ne çullanıonuz lam hemen bi nickin 2. olamazmı ben Aradhell o Aredhel dr.
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ayrıca araştırdım yok işte alttaki topiclerede baktım bilgi yok milelt birbirine girmiş ne daıton falşan die
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 var iyi araştırırsan twilight da var[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ya ne yazıp araştırıyım bi soleseniz account sistemi yazdım yok çıkmadı
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 hadi bakalım sırf senın icin aradım... dsada[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
monarchy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ben monarchy benim bişiyden haberim yook
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 erutan sana zahmet basit kulalnım ayarlarını soylermisin duzenlemesini yaoarımda hiç account sistemi kurmadım
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yani kullanıma başlamam için yapmam gereken ayaları
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Aradhell fake değil.Exile'de orcale craftershood guidlinin masteri.Doğru demiş yani. Ama exile'de oynuyorsunda nasıl ultimadevelopers'i bilmezsin ? :) Orda var account sistemleri "asp".Editörün seçimi diye yazmışlarda yanına bence onu kullan hem kurulumu hem kullanımı basit. Yanlış hatırlamıyorsam. swat.ini ile account.cgi'yi /cgi-bin/ dosyasına diğer dosyalarıda webroot/ dosyasına atcan.Çalışıyor. Boş vakit bulursam onu biraz düzeltip readme sinide türkçeleştip dağıtırm belkide yenisi yaparız ama tabi boş vakit bulursam :) PS:Bu arada guildmasterlarını ezberleme gibi bir takıntım yok.:) Ben bi ara onun guildine girmiştim de ordan biliyorum. :horace:[signature][hline]
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 sağol da ben cgi den hiç anlamam evde iis kullanıyorum xp pro da çalışırmı direk dediğin gibi yapsam sadece asp biliyorum
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yani dediklerini yapsam mesala register.asp ye girip uye olanlar direk oyuna girebileck mi?
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ben bilmem account asp yi sadece söyledim ellerimle acarım ben account :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 hackmethebabhaxor bilmem yazıyordur acıklamada :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 haxor sun işte kas hekle :D ß@ß$ Thé k3nk[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Deltree Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Gel Arkadaşım Account Sistemi İçin Ben Sana Yardımcı Olurum Özelden Mesaj At Bana[signature][hline]- SlayerTr -
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 cgi'den anlamana gerek yok.Direk webroot'un içene at dosyaları orda bir iki dosyayıda cgi-bin'in içine atcan olcak.İlk save'de açılıyor account.[signature][hline]
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: Deltree, 03 Ağustos 2004 19:20 tarihinde demiş ki: Gel Arkadaşım Account Sistemi İçin Ben Sana Yardımcı Olurum Özelden Mesaj At Bana lol, güvenli bir sistemdir. tavsiye ederim.[signature][hline]how much longer?
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ya onlarda cgi var hep olmuıyor diğerindede email aktivasyon yoluyor aktive olmıcak[signature][hline]EXILE PLAYER
Öne çıkan mesajlar