Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 onerebileceğiniz guzel bir account sistemi var mı? sphere.gen.tr ye falan baktım hiç birşey anlamadım asp biliyorum ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Kimin fake userisin? Yok ne yazıkki account sistemi, bak mesala topic'nin altında bir topic daha var. Ona bir tıkla?[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 fake'lere tek cevap[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 galiba bu monarchy ama bilemem sanki konusmasi benzer ama mrk ettim o olsa nie fake kullandi :) bi bakin [Bu mesaj cenkgala tarafından 03 Ağustos 2004 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 benim fake im varmı bi itirazın? nerden bulurum? :) hah buldum şıpeyırın (şıpre,şaypır) kendine özel acc sistemi varmış :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ne fake i ya benim exile nickim bu asdasd ne çullanıonuz lam hemen bi nickin 2. olamazmı ben Aradhell o Aredhel dr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ayrıca araştırdım yok işte alttaki topiclerede baktım bilgi yok milelt birbirine girmiş ne daıton falşan die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 var iyi araştırırsan twilight da var[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ya ne yazıp araştırıyım bi soleseniz account sistemi yazdım yok çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 hadi bakalım sırf senın icin aradım... dsada[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monarchy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ben monarchy benim bişiyden haberim yook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 erutan sana zahmet basit kulalnım ayarlarını soylermisin duzenlemesini yaoarımda hiç account sistemi kurmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yani kullanıma başlamam için yapmam gereken ayaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Aradhell fake değil.Exile'de orcale craftershood guidlinin masteri.Doğru demiş yani. Ama exile'de oynuyorsunda nasıl ultimadevelopers'i bilmezsin ? :) Orda var account sistemleri "asp".Editörün seçimi diye yazmışlarda yanına bence onu kullan hem kurulumu hem kullanımı basit. Yanlış hatırlamıyorsam. swat.ini ile account.cgi'yi /cgi-bin/ dosyasına diğer dosyalarıda webroot/ dosyasına atcan.Çalışıyor. Boş vakit bulursam onu biraz düzeltip readme sinide türkçeleştip dağıtırm belkide yenisi yaparız ama tabi boş vakit bulursam :) PS:Bu arada guildmasterlarını ezberleme gibi bir takıntım yok.:) Ben bi ara onun guildine girmiştim de ordan biliyorum. :horace:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 sağol da ben cgi den hiç anlamam evde iis kullanıyorum xp pro da çalışırmı direk dediğin gibi yapsam sadece asp biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yani dediklerini yapsam mesala register.asp ye girip uye olanlar direk oyuna girebileck mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ben bilmem account asp yi sadece söyledim ellerimle acarım ben account :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 hackmethebabhaxor bilmem yazıyordur acıklamada :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 haxor sun işte kas hekle :D ß@ß$ Thé k3nk[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Gel Arkadaşım Account Sistemi İçin Ben Sana Yardımcı Olurum Özelden Mesaj At Bana[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 cgi'den anlamana gerek yok.Direk webroot'un içene at dosyaları orda bir iki dosyayıda cgi-bin'in içine atcan olcak.İlk save'de açılıyor account.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: Deltree, 03 Ağustos 2004 19:20 tarihinde demiş ki: Gel Arkadaşım Account Sistemi İçin Ben Sana Yardımcı Olurum Özelden Mesaj At Bana lol, güvenli bir sistemdir. tavsiye ederim.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ya onlarda cgi var hep olmuıyor diğerindede email aktivasyon yoluyor aktive olmıcak[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar