rsN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 selam kelam.Yoğun baskı ve tehditler altında kalaraktan üye olmaya karar verdirildim:)))( bu işin şakası tabi uzun zamandır takip eden üye arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine) herkese iyi eğlenceler keyifli vakitler diliyorum. esen kalın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ayvayı yedik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 selam ersin...... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sen bu foruma fazlasın ersin yapma Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 forum bu ara iyi uye yapti, hayirlisi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 en iyisini yaptı haberin yok Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rsN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 SoulCube said: sen bu foruma fazlasın ersin yapma yaptım bile çek kanka ( artık neyi çekmek istiyorsan) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ersin hayır buralar sana dar gelir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ersin hosgeldin DE tanıdık mı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 evet soulcube ve ben cok yakindan taniriz kendisini. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kim peki ersin biraz kendini tanitir misin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bu arada nickin cok guzelmis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 valla, benim menzilden cikana kadar napar bilemem, sonra da benden buyuk admin babalar var. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rsN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Olivies said: bu arada nickin cok guzelmis eyvALLAH öledir. EĞİTİM BİLGİLERİM 2001-2004 Etiler Mehmet Ali BüyükHanlı Tic.Mes.Lis. 2008 - Sakarya Üniversitesi Adapazarı MYO işletme bölümü 2. sınıf (uzaktan eğitim) TECRÜBE BİLGİLERİM 2008-2010 İnternational Food Campany (Costa Coffee) (barista) 2006-2008 Shaya Kahve San. Ve Tic. Aş. (Starbucks coffee company) (Barista) 2004-2006 Anadolu Restoranları San. Ve Tic. Aş.(Mcdonalds) (Sorumlu Müdür) BİLGİSAYAR BİLGİLERİM • ileri düzey office programları hakimiyeti ,iyi derece donanım bilgisi, ,( her türlü program ve yazılıma kısa zamanda adaptasyon) DİL BİLGİLERİM • “İngilizce ( orta seviye) SERTİFİKA BİLGİLERİM • ‘‘ACC(İleri düzey ekip kursu) (Anadolu restoranları) • “Shift supervisor training (Starbucks coffee) DİĞER BİLGİLERİM Sosyal Aktiviteler • Teknolojik gelişmeleri takip etmek. Gazete,kitap ve dergi okumak .Bilgisayar. tam zamanlı Spor yapmak.Sinema ,gezi ve çeşitli diğer aktiviteler… Kişisel Özellikler • “Girişimci, Sosyal, Takım çalışmalarında başarılı, yeniliklere kolay uyum sağlayabilen , araştırmayı seven, uyumlu,Konuşmayı seven,Güleryüzlü, Doğum Tarihi : 19.03.1987 Medeni Durumu : Bekar Askerlik Durumu : Tecilli 30-01-2011 Referanslar bu yeterli sanırım :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 fail canin sagolsun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 :D:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 işte ersin o bir halk adamı o bir hulk o pilajların bir numarası adam gibi adam aslında kedi gibidir de Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 skldfdfklkdlskdlsdfklsdsadkldsakdlsaadsl Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ersincim cok güzel cikmissin cnm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rsN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 özellikle son resimde dimi ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 e ndoğal fotoğrafın kanka filmden sonra yatmıstın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ve işte Allahin lutfu sildim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kim geldi simdi fotodakimi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 o gelmedi biz paticiği ona getirdik. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 o zaman baslik yanlis aleykum selam olmaliydi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.