xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 http://i43.tinypic.com/34es5dc.jpg ilk denemelerimden bir tanesini paylaşayım istedim. kalitede sorunlar olabilir. ilk denemelerimden olduğundan ve fotoğraf boyutu yüksekti düşürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 sağdaki heykel kimin heykeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 oraya çıkıp bakmadım hiç. denk gelirse söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 kazan mı burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Not found =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 tinypic e yükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Guzel olmus, izler gorunmuyor basarili buldum lakin biraz daha uzatsaydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 gerisi bozuk olmuştu. bir daha ki çekimde HDR olarak yapıcam. Her kareden 4 kere çekip yapıştırırsam üst üste mükemmel bir görüntü çıkar eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 fotorafları ucudan birlestirmek yerine, overlap eden bir sürü kare cekip hepsinin ortalarını birlestirebilirsin, böylece lens distorsian'dan gelen etki bu akdar göze batmaz. ha tabi bununda baska bir tadı var ben seviyorum, ama kadrajın kenarlarında dikey hatlar bırakırsan sorun cıkaibliyo mesela o ortadaki direkte olduğu gibi. baska bir konuda, derinlikte hareket eden yatay hatları abuse etmek lazım bence böyle fotoraflarda. ne dediğimi bende nalamadım örnekliycem o yüzden. http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/34es5dccopy.jpg simdi fotoraftai en kiymetli degerli vektor bu turuncu cizgi dimi? bütün fotorafı bağlıyan o,pembelerde o turucu yu destekliyen baska egriler. eger fotorafları cekerken, kadrajın ortasında kalan egriler temiz cıkıcakken, kenarlarda kalanlar büstükleri üst/alt yarıma göre bükülüceği için bundan yaralarnıp bu turuncu egriyi abartabilirsin. su anda biraz belirsizya dahada patlıyabilir, fotorqafa daha bütünlük katabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar