Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektrik Faturası

janis

Öne çıkan mesajlar

Bu sabah posta kutumdaki elektrik faturasını görünce şok oldum. Ödenmesi gereken tutat : 1953.00 TL . Hemen elektrik saatine bakmaya gittim ve anladımki sayacı okuyan angut 11.840.000 yazacağına 18.840.000 yazmış. 1 ile 8 'i karıştırmış. Be adam burda insan yaşıyor , hiçmi garibine gitmedi 2 milyarlık fatura , insan bi bakar tekrardan ya.. Apartman dairesi sonuçta. Şimdi onca işin gücün arasında bu angut adamın yaptığı hatayı düzeltmek için BEDAŞ 'taki adamlarla uğraşıcam.

Aman sizde dikkat edin faturalarınıza , her zaman kontrol edin. Benim gibi ucuk rakam olunca elbette insan işkilleniyor , fakat daha ufak hatalar yapmadıkları ne malum ? 30 - 40 TL geçirseler kaçımız anlayıp takip ederki ?
Sosyal ağlarda paylaş

Cebine geçircek kadar kabiliyetli olsa zaten o kadar belirgin olmaz. Kime geçtiği fark etmiyor. Bizden fazla çıkan önemli. Ayrıca daha sonraki ay gelen adamda emin ol pek umrunda değil , bakıcak son endekse ve yazıp faturayı gidecek. Kaç para gelmiş bakmıyordur bile. Zaten makinanın kesitiği faturaya baksaydı , anlardı o an için bir yanlış olduğunu. Anlardı dimi ? 2000 TL fatura.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...