janis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Bu sabah posta kutumdaki elektrik faturasını görünce şok oldum. Ödenmesi gereken tutat : 1953.00 TL . Hemen elektrik saatine bakmaya gittim ve anladımki sayacı okuyan angut 11.840.000 yazacağına 18.840.000 yazmış. 1 ile 8 'i karıştırmış. Be adam burda insan yaşıyor , hiçmi garibine gitmedi 2 milyarlık fatura , insan bi bakar tekrardan ya.. Apartman dairesi sonuçta. Şimdi onca işin gücün arasında bu angut adamın yaptığı hatayı düzeltmek için BEDAŞ 'taki adamlarla uğraşıcam. Aman sizde dikkat edin faturalarınıza , her zaman kontrol edin. Benim gibi ucuk rakam olunca elbette insan işkilleniyor , fakat daha ufak hatalar yapmadıkları ne malum ? 30 - 40 TL geçirseler kaçımız anlayıp takip ederki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Elektrik önemli tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Gecirse kendi cebine atmiyor ki, niye gecirsin. Zaten buyuk ihtimal donusumlu calisiyordur o adamlar, ufak bir hata yapilsa da gelecek ay diger calisan duzeltir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Cebine geçircek kadar kabiliyetli olsa zaten o kadar belirgin olmaz. Kime geçtiği fark etmiyor. Bizden fazla çıkan önemli. Ayrıca daha sonraki ay gelen adamda emin ol pek umrunda değil , bakıcak son endekse ve yazıp faturayı gidecek. Kaç para gelmiş bakmıyordur bile. Zaten makinanın kesitiği faturaya baksaydı , anlardı o an için bir yanlış olduğunu. Anlardı dimi ? 2000 TL fatura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Iste onu diyorum, ufak bisi olsa bu ay fazla odedigin obur ay eksilir, son endeks rakamina gore oduyorsun cunku her ay hata olacak degil. Adamin buyuk esekligi var bir eve 2000TL elektrik faturasi kesip yanlis bisi yapip yapmadigini kontrol etmemekte o konuda haklisin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar