Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

class yardımı


xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

merhabalar,

şu an aoc ve expansion pack dl etmekteyim. wow dan inanılmaz sıkıldım, warhammer denedim 5 gün dayandım şu an devamlı olarak bi eve online oynuyorum ama bana wow tarzı bi oyun lazım ve sonunda aoc a karar verdim
sorum ise uzun uzun araştırdım classları fakat hala karar veremedim level kasmaktan nefret ettiğim için sonradan da pişman olmak istemiyorum. Bi kere melee classlardan nefret ediyorum benim classım warlock-sorcerer gibi spell üzerine olmalı ama aoc da ki classlardan demon ve hox (melee+spell olduğunu fark ettim) arasında kararsız kaldım aslında hiçbiri hakkında bir fikrim yok daha oyuna giremediğim için o yüzden size sormaya karar verdim. Demon un pve de en iyi dpse sahip olduğunu okudum ama ben daha çok pvp odaklı olacağım için bana göre bir tavsiyede bulunursanız çok ama çok sevinirim.
şimdiden teşekkür ederim


edit: bu arada wow daki warlock gibi 50 tane keybind olsun 1v1 hepsine basıp bi tarafımdan ter akana kadar zor olsun ama zevkli olsun istiyorum:) öyle aynı büyüyü spamlıcaksam hiç bir özelliği yok benim fikrim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

demon hem pvp hem de pve'de zevkli ve güçlü bir class. demon'da da bildiğim kadarıyla çoğu zaman "fires of gehenna" spamliyorsun fakat oyunun pvp'si wow'dan farklı olduğundan tek tuş spamlesen bile başka bir sürü şeyle uğraştığın için yine istediğin kadar ter akıtabilirsin. =)

necromancer ise özellikle mini pvp'lerde acayip eğlenceli bir class ve kill oranı epey yüksek. world pvp'de petlerle dolaştığından pek fazla hide olma olasılığın yok ama bu eksinin yerine pek çok artısı da var. eğer necro seçersen, tavsiyem pet necro yani reanimation feat'inden gitmen. tabi keyif senin, deneye yanıla yeni featler de geliştirebilirsin.

ama pvp odaklı olcam diyorsan, hox kendi başına yeten nadir classlardan biri. dps'i de epey iyi ve de oyunun iki yönünü de harmanladığı (melee+magic) için epey zevkli.

şahsi tavsiyem hox'tan yana benim. 3 tane magic bazlı 80 kastıktan ve bu süreç içinde meleem olmadığından dolayı bir tane bile kelle uçuramamamın ardından hox açtığımda oyun dehşet zevkli bi yöne kaymıştı =D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkğr ederim tavsiyeler için
daha downloadım bitmedi lanet olsun 30kb la indiriyor:( ama bitsin demo açıcam heralde hox a çok baktım iyi bi class a benziyor ama melee var malesef ama kesinlikle 2.char olarak açıcam ilerde

tekrar teşekkür ederim yardımların ve tavsiyelerin için oyunda görüşürüz inşallah:)
bu arada fury de açıcam karakteri herkez pvp de zor olur keserler demiş ama pek umursaamadım açıkcası çünkü başka pvp server da yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birazda ben tavsiyede bulunayım :p

1. Kesinlikle furyde char açma :) daha dün test ettik 60 necro charımıza dalmayan bi raiddekiler bi minigamedekiler kaldı :)

2. Pve serverlarında istediğin kadar pvp'yi istediğin zaman bulabilirsin.
a) 4 mini gamede artık aktif olarak oyuncu görüyor.
b) Border kingdom'da adam ganklayabilir, ganklanabilir. 20vs16 30vs45 gibi rakamlarda pvp yapabilirsin.
c) Siege yani guild savaşlarına katılabilirsin.

3. PVPsever biri pvp serverında mı oynamalıdır? Yoksa pve serverında mı? Valla ilginçtir ama pve bence cevabı. Neden diyecek olursan eğer. Adam kesebilmek için karakter sahibi olmak yeterli değil, oyuncu bilgiside bir yere kadar, pvp için kesinlikle düzgün silah ve iteme ihtiyacın olacak. Düzgün gear ve silah nereden bulunur?
a) Raidler.
b) Pvp armor ve silahları.
İkisinide Fury'de elde etmen aylarrrrr sürer. Ama pve serverlarında bu işi daha rahat yapabilirsin. Fury'de Border Kingdom'a gidip Shrines of Bori function'unu ne yazıkki üzülerek söylüyorum ama hiç bir zaman yapamayacaksın. Yapabilmen için Türk değil, Rus olman lazım. Çünkü o bölge Ruscorp guildinin ve arkadaşlarının kontrolünde. O function ki sana her yapışında 1.200 pvp xp ve 12 Trophie Token kazandırır. 6 kişinin bi sacriface yapması ise 15 20dk civarı sürer. O tokenler pvp item almana yarar lvl6'dan sonra. Mesela ben şuanda 30 Campaign token ve 500 trophie token ile alınan bir yüzüğü almaya çalışıyorum, daha doğrusu 2 tane almaya çalışıyorum zorladı epey :) ama Fury'de oynuyor olsaydım eğer ömrü billah alamıycaktım. O yüzden çok şükür ki Crom'dayım. Crom'da Border Kingdom 2 güçlü alliance'ın rekabeti altında geçiyor. 1. Alliance: The Unforgiven + Komodo + The Death Bringers(benimde olduğum guild) + Tainted Souls + Warlords + Mano Negro
2. Alliance: Ezo Circle of Eternity + The Northern Legion + Awaking ve arkadaşları CRO ve AFJ...
Genelde biz baskın taraf çıkıyoruz ama zaman zaman tekme tokat bölgeden kovulduğumuzda oluyor hani :)
ama oda işin eğlencesi. ama eğer oraya hiç giremiyor olsaydık charı taşırdım.

4. Esas sorun classa gelicek olursak eğer. Bende eski bir wow oyuncusu olduğum için sana classları daha iyi anlayabilmen adına biraz örnekleme yapayım. Genelde ben wowdan gelenlere; Pala ile oynuyorsan Guard aç, Warlock ile oynuyorsan Necro aç, Rogue ile oynuyorsan Assasin aç, DK ile oynuyorsan DT yada Barbar aç gibi tavsiyelerde bulunuyorum. Fakat sana bu sefer öyle yapmayacağım nedeninide izah etmeye çalışacağım. Çünkü sen pve den çok pvp seviyorsun, senin durumun diğerlerine göre biraz farklı.

Şimdi pvp de karşına çıkacak en fazla rakip rogue classları ranger ve assasindir. Her mini gamede karşında 6 kişi varsa genelde 4 ü ranger ve assasin olur. Bunu her aoc oynayan bilir.
Özellikle assasinlere karşı necro yada demo ile oynarsan herhangi şansın olmayacağını söyleyebilirim. Ben Assasinim Crom serverında kesemediğim tek necro strumf diye pvplvl7 bir necro ve adam benle düello yapmadan önce kıyafetlerini ve featlerini değiştiriyor filan kafayı yemiş bir adam işte. Adam her classı kesiyor zaten. Ben minigamelerde pvplvl7 demoları, necroları fena eziyorum eminim bir çoğu hay böyle işi ben boşa kastım bu charı diyordur. Aocda hiç bir classın hiç bir classdan bi üstünlüğü yok aslında iş oynayabilmekle oynayabilmemek arasında ama işte bizim şuan incelediğimiz nokta charını hakkını vererek oynayan bir adamla karşılaşırsan napacağın? Mesela pvp lvl8, g15 klavyeli, g9x mouselu üstü pvp setli bir assasin karşına çıktığında napacağın önemli. Benim sana anlatmaya çalıştığım demo yada necro olursan 2sn de ölürsün. Bence hem casterla oynamak istiyorsan hemde ezilmemek istiyorsan tos çok iyi bir tercih olabilir. TOS'u kesinlikle healer olarak düşünme hem pvp de hemde pve de çok iyi damagede veriyorlar. Üstleri light armor, ve kendilerini healleyebilmeleri sayesinde demolara nazaran çok daha zor ölüyorlar ve nerdeyse bi demo kadarda damage veriyorlar. Ve kendilerini çok güzel koruyabildikleri büyüleri var. Ben hiç ölmeyen toslar biliyorum bitanesi pvp lvl9 oldu geçen gün. Şuan en yüksek level onda.
Yani özetle demek istediğim; Imba Tos Imbadır ve ölmez. Ama Imba Demo Imba değildir çoluk çocuğa bile ölebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi yazı için çok teşekkür ederim tos karakter açtım sayende deniyorum verdiğin bilgiler inanılmaz iyi teşekkür ederim

fakjat şimdide başka bir sorunum var
sitem

core2duo 2ghz 4gb ram 1024mb ati radeon 4670 ekran kartı ama ben bu oyunu oynayanmmıyorum
dx10 max detail sürünüypr ormanda ayarları sonuna kadar düşürsem bile saçma bir yavaşlama var oyunda son driverşaroıda çektim napmam lazım bilen var mı acaba?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tosta bence bir yerden sonra sıkan bir karakter. bu oyunda zevk almak istiyorsan ve baglanti sorunu yaşamıyorum diyorsan melee karakter açmalısın bence.

tosta totem dikersin, root edersin sonra dayanırsın lighting büyüsüne. çok tuşa basmak istiyorum demişsin o zaman ya bs açacaksın yada conq

bu arada imba karakter yok. bk invul var :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş caster istediği için tos önerdim yoksa eğlence isteyenin yapacağı hareket guard, barb yada sindir :)

tos ve guarddan güzel imba oluyor xhantor :) benim için imbalık 3 sin araya alıpta öldüremediğimiz adamdır bize ölmüyorsa zaten tmm aşmıştır :) saygı duyarız

ha bu arada dx10 değil 9'la oyna. Grafikleride düşür. Kasmasın makinayı. Birde age of conanda oynadıkça makina aoc'a alışıyor, harita geçişleri kolaylaşıyor filan. Sen şuanda minimumda oyna haftaya açarsın biraz daha.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

:) üç sin ne kadar süredir sin oynuyor onu sorgulamak lazım o zaman. oyunda bk invulunun çok büyük etkisi var bu arada.

level 75 iken , level 80 moblara vurmayı denediğinizde işleyen sistemin aynısı işlemekte oyunda. her ne kadar karakter arayüzünde +%9'luk bir artış olarak gozuksede, kattığı daha fazla. Sanki belli bir baraj var ve o barajı geçerseniz ondan sonra almış olduğunuz +%0.1 'ın bile büyük bir etkisi bulunmakta.

Çoğu kişi bk nın ne kadar büyük etkisi olduğunu hala bilmiyor ve çoğu kötü oyuncu bk invulu ile god modunda etrafta dolaşıyor. Bu arada bk invulu oyuncuya %10 dps fazlasıda vermekte. Sen demodan fazla dps veren guardian gördünmü :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla Cromda bazı guardianlar var bırak tek üç kişi kesemiyoruz demin dediğim gibi. genelde üstlerinde pvp lvl7 itemleri olan, silahları eski gemli silahlardan olan şu hani 350 golda satılan polearmlardan ve tabi bkları olanlardan bahsediyorum :) ayrıca üstleri başları önemli değil iyi oyuncu bunlar. dalan assasinlerinde emin ol bksıda var epic pvp setleride :) benim guildiminde bksı var hreşeyi full renown lvl arttıkçada yeni binalarla yeni bufflarda alıyoruz sanırım.
şunu anlatmaya çalışıyorum bir demoyu istediğin kadar iyi oyna, yapabileceklerin sınırlıdır. bir assasin bile öyledir. ama guardian ile tos sınıflarının önü bi assasinden daha açık. biz şuan kendimizce iyi oynayan assasinler olarak hemen hemen hepimiz aynı oynuyoruz. beni kesen diğerlerinide keser yani kullandığımız combolardan tutta, giydiğimiz kiyafetlere kadar aynıdır. ama guardianda tosda bu biraz daha farklı olabiliyor. normalde benim en rahat kestiğim classlardan biridir guardian. ama işte bazıları varki gelde kes :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dx 9 da herşey full gayet güzel çalıştı ama dx10 da felaket yani laptopda crysis falan hep oynamıştım anlamadım
neyse tos şu an eğlenceli eyvallah tavsiye için ilerde bakalım ne açarız bilmyiorum bu arada skilleri de castin consentratioın la climmbing ve perception fulll diperlerine dağıtıuyorum iyi mi yapıyorum?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...