aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ben cocuguma isim vermice, soyadini kullansin, 3 kisiye yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 atilla otuzbiroğulları var bizim burda elektrikçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 peki rütbeli askerlerin, generalların HARHARHAR RÖRÖRÖR isimlerine ne demeli; İLKER BAŞBUĞ IŞIK KOŞANER ÇETİN DOĞAN SALDIRAY BERK ALPARSLAN TÜFEK KAZIM ORBAY FEVZİ ÇAKMAK İBRAHİM FIRTINA (EMEKLİ HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI) arkadaş nasıl bir ahenk, kudret var şu isimlerde. doğarken asker olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 aquila said: ben cocuguma isim vermice, soyadini kullansin, 3 kisiye yeter. HAEHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ahah asker dedin de lisedeki milli güvenlik hocamın soyadı afacandı, adam koskoca albay yakasında afacan yazıyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 radagast62 said: ahah asker dedin de lisedeki milli güvenlik hocamın soyadı afacandı, adam koskoca albay yakasında afacan yazıyo sdfg ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 sevgilim bana "yavru kurabiyem" diyor. ilk duyduğumda çok gülmüştüm paylaşmak istedim. yavru kurabiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar