Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm öncesi server - guild arayışı


|Joker|

Öne çıkan mesajlar

5.5 senedir wow oynuyorum, son dönemde oyunu kapadım ama Cataclysm ile tekrar başlamayı düşünüyorum. Köy hizmetleri tadında, horde tarafında, casual olan, işi olan orta yaşlı bir adamı zorlamayacak ama oyundan keyif alabileceğim bir guild arıyorum. Belki bir arkadaşımla gelebilirim hatta 2 kişi oluruz maksimum. Hardcore zamanımızı vanillada harcadık, TBC'de ucundan kokladık ama sonrasında dayanamadık. Şu anda da hardcore a gelemiyoruz hem iş hem evlilik durumları, o nedenle rahat, keyifli, eğlenceli, raid olunca tüm dikkatimizi verip, ama haftanın her günü raide gelemeyeceğimiz bir guild aramaktayız. Varsa bir öneri, teklif güzel olur :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen, wotlktaki gibi olmayacak. Ben bütün expansionu aynı guildde geçirdim burning crusade'de girdikten sonra, ama şimdi cataclysm için bir guilde girsen bunu yapamazsın.

O değil, ensidia kesin "DÜNYANIN EN İYİ 10 OYUNCUSUNU BİR ARAYA TOPLADIK, BLIZZARDIN UNUTTUĞU SPANISH RP SERVERINA DA MİGRATE ETTİK LAG OLMAYACAK, BU EXPANSIONDA COŞACAZ" diye 10 man'e dönecek kesin ahahah.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...