BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 ona bi de bizim oralarda bazılarının kukkuli dediğini bilsen... :-D sanırım lazın biri söleyememiş bunu uydurmuş ama bayaa tutulur o laf söliim... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 ben hala aynı şeyi sölüyom:delikanlı amelemi olurmush... peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 said: 2001-11-04 10:49 tarihinde, BlackRose yazmış: kukkuli LOLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 :-D Siyah Kapşonlu Eleman! Hip hop dum tıs dum tıs :-D lol Aslında Başlık dicektim ama uymadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 said: 2001-11-04 00:06 tarihinde, Gimli yazmış: Saol Uranka. Bak çok hoş bi noktaya değinmişsin. Ulan uslanmaz arlanmaz adam, o kadar kahve açtık gelsene Gimli abinin kahvesine. Anlat orda hikayeni. Bak bu ekonomik krizden beri iki kahve satamaz oldum. Yapmayın etmeyin. Atıyosunuz böyle off topiclere, Uo genellere yazılar, canımı yakıyosunuz. Ben nerden ekmek parası kazanacam :-) İyi de Umut Kahvesini işleten(iğrencim :-)) cüce Gimli bey, kahvehanende yazılan hikayeleri okuyup bir yorum yapsan kahvelerin daha çok satmaz mı? :-) Oradaki okunan hikayeleri okuyanların sayısı çok az ve haliyle de yorumlarda çok az... Bari bu işe gönül verenler sahip çıksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 said: 2001-11-04 13:39 tarihinde, Halfmumi yazmış: Başlık dicektim ama uymadı ... siyah ba$lıklı top faln....... :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2001 hatta kirmizi baslikli kiz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bu topic yanlış yere açılmış sanırım ehoho :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ulan ne krosun be :) lol 3 yıl geçmiş... "Karalama Defteri" yoktu eskiden "EJDERHANIN İNİ" mi ney vardı..Oralardaydı buda.. sen bilmezsin tabii :-p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 geç bunları geeç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar