Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı Sayısı 6 da Kaldı


eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

tüh ya :([signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nası bütçeye bakıyor istek ;)[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 06 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
tüh ya :(


tööbe
aziz yıldırım falan açıklama yapıyo "avrupadaki devlerle eşit şartlarda olmalıyız, yoksa yarışamayız onlarla"

ulan biz kaç yabancıyla aldık uefa'yı.gıcık oluyorum bu tür tutumlara[signature][hline]

[Bu mesaj fizban tarafından 06 Ağustos 2004 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sabo bunu kabul edicek kadar serefliyim

elinizde hagi gibi dünyanın en iyi 3-4 oyuncusundan birisi vardı...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 06 Ağustos 2004 15:05 tarihinde demiş ki:
türk futbolu sadece milli takım değildir. türkiye liginin gelişmesi bence daha önemli


hah ya ne güzel söyledin, şunu beyinsiz federasyon da bi anlasaydı artık, türkiye liginde avrupa şampiyonasından sadece 3 evet yanlış duymadınız 3 oyuncu oynadı (petkov,lazarov,hooijdonk) e sen bu ligin ne kadar kaliteli olmasını bekliyonki doldur sağdan soldan yok ganalı brezilyalı zimbabweli pee![signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity

[Bu mesaj SilverSurfer tarafından 06 Ağustos 2004 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence yabanci sayisinda sinir olmamali..

sadece mesela ilk 18e x den fazla yabanci koyamazsin gibi bi karar olmali. ve mesela 6. yabancidan sonra su kadar para 7.den sonra su kadar para olayi olmasi lazim, gerisi klubun sorunu..

turk futboluna hic bisi olmaz daha cok geriler su an oldugu gibi. bi suru ornek var mesela ibrahim toraman, ne kadar iyi gozuksede gelecek vaad etsede 3m dolar etmez, 1.5 trilyonda senelik verilmez. ama ibrahim toroman kalitesinde bi oyuncuyu yabanci olarak 1m e bulabilirsin, hem kendini kanitlamis bulabilirsin hem genc bulabilirsin..
mesela Stejpan Tomas i ve İbrahim Toraman i izleyen kime sorsan senelik 400bin dolar alan Tomas i terci eder.. hem daha iyi, tecrubeli, ve ucuz.. gercekleri gormeyen bjkliler haric herkes tomas der bence.
bi de selcuk var mesela 2-3m dolar diolar fener gecen sene istanbuldan alirken vermis.. bana gore 3.ligte bile oynayamaz ama bi konfederasyon kupasinda basinin gaziyla pahalilanmis bi adam. bole futbolculara paralari bayildiklari icin turk klupleri hic bir zaman ilerleme yapamaz, bole turk futbolculari pahali oldukcada hagi,pvh,alex gibi yildizlari da getirmeye paran olmaz turk futboluda gelismez. bu yuzden sinir olmamali kadro icindeki yabanci sayisinda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğer yabancı sayısı serbest bırakılırsa FB/GS/BJK'nin yabancıları türk futbolunu etkilemez. Federasyonun esas korktuğu Gençler, Antep vb. takımların kadrolarını afrikalılarla doldurması. Sonuçta onların oyuncuları besliyo Türk ligini. Fener bi yabancı alacaksa minimum 4M dolardan başlıyo ama gençler aynı paraya 11 tane yabancı alır. Şahsen Okan Koç'un 5M$ selçuk'un 3M$ ettiği bi lig Türk Futboluna ne kadar katkılı ki... ya adam gibi salary cap veya bonsevis tavanı falan uygulasın federasyon. Yada yabancı sayısını sınırlandırmasın. Türk Futbolu transfer ücretinin 5te1'i etmeyecek adamlar sayesinde gelişmez.[signature][hline]rtc
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence yabancı hayet de 3+1 ya da 4 olmalı

sayın bozdoğan çok güzel bir açıklama yapmıştı zamanında "avrupa futbolu ölüyor, dünya kupasında türkiyenin başarısı ve avrupa kupasında yunanistanın çıkışı buna en güzel örnektir. hele AB ülkeleri arasındaki futboluclar arasındaki serbest dolaşım jhhakkı da bir takımda 9 oyuncuya kadar yapancı oyuncu oynatabilkme imkanı verdi"[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü?
-Bakmıyorum ki göreyim...

Kapattık dükkanı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence 6 yabancı iyidir isterseniz avrupada zaten 20 tane yabancıda oynatabilirsiniz bu kural lig için.isterse aziz başkan alır yabancısını avrupa oynatır ama bu ne kadar verimli olur oda soru işareti tabi.[signature][hline]SlayerTR

SlayerTr Admin ...

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır olur mu? yok öyle bişey 6 dan fazla alınamaz[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucas1, 06 Ağustos 2004 16:25 tarihinde demiş ki:
bence 6 yabancı iyidir isterseniz avrupada zaten 20 tane yabancıda oynatabilirsiniz bu kural lig için.isterse aziz başkan alır yabancısını avrupa oynatır ama bu ne kadar verimli olur oda soru işareti tabi.

keske soledigin gibi olsa hic bir tartisma olmaz zaten merak etme :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paf lisansız u21 galiba[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...