egemen_i Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bu nasıl yapılır bilen varmı R3rc4 miydi neydi ona nasıl geçicem 55i den nebula scriptleri varken[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 okuyun, araştırın. ne demiş hafif.org? "meraklı ol!"[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Aeris araştırsada bulamaz sanırım. Daha once konuşulduğunu hatırlamıyorum. Yardımcı olmak isterdin her zamanki gibi ama bilgim yok mlsf. Up'layalım ;)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: -Aeris-, 05 Ağustos 2004 14:51 tarihinde demiş ki: okuyun, araştırın. ne demiş hafif.org? "meraklı ol!" muhtemelen çoğu şeyi senden daha çok araştırıyorumdur ve senini buraya attığın mesaj araştırılmadan atılmış bir mesajdır. Bu konuyla ilgili sadece silencer ne işe yaradığını ve ne gibi artıları eksileri olduğunu yazdı. Gereksiz laf olsun diye polemiklere girmeyelim iyice adet edindiniz bunu eğer araştırıp bulursan burada nasıl nebula scriptleri varken evoya geçildiğini hatamı kabul ederim yok bulamazsan takdiri diğer okuyanlara kalmış. Sorumu tekrarlıyorum bu konuda yardım edebilecek varmı ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesela bir örnek verim daha fazla yardımcı olmak isterim ama c# bir proje yapıyorum. Skill_Min=10 Skill_Max=20 Bu şu şekilde oldu: Skill=10,20 Scplerinde bunları değiştir. Aynı şekilde amountarıda Amount_Min=10 Amount_Max=20 Amount=10,20 oldu.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 dungeon onlari yaptimda 1 2 komut hata verio 1 tane daha vardida suan hatirlamiom bunlar sphere55r402 de bunlar komutlar can't resolve dio yani butun sphere 55r lerde bole dio bide hata veriodu onu faust bi yerde yazmis saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: egemen_i, 05 Ağustos 2004 22:52 tarihinde demiş ki: said: -Aeris-, 05 Ağustos 2004 14:51 tarihinde demiş ki: okuyun, araştırın. ne demiş hafif.org? "meraklı ol!" muhtemelen çoğu şeyi senden daha çok araştırıyorumdur ve senini buraya attığın mesaj araştırılmadan atılmış bir mesajdır. Bu konuyla ilgili sadece silencer ne işe yaradığını ve ne gibi artıları eksileri olduğunu yazdı. Gereksiz laf olsun diye polemiklere girmeyelim iyice adet edindiniz bunu eğer araştırıp bulursan burada nasıl nebula scriptleri varken evoya geçildiğini hatamı kabul ederim yok bulamazsan takdiri diğer okuyanlara kalmış. Sorumu tekrarlıyorum bu konuda yardım edebilecek varmı ? Ne kadar araştırmacı olduğun belli, mesala topic açana kadar sphereevo'nun resmi forumlarına girip okuyabilirdin? "55i > 55R" gibi topicler açılmış?[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: bunu eğer araştırıp bulursan burada neyse okuma kıtlığıda varmış. Cevap vericeksen sorduğuma mesaj yaz yoksa polemiğe girme. Bu arada hızlı yazdım Evo yazmışım Sphere Revolation olcaktı :P .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bunun nasıl düzeleceğini bulamadım fakat "" => "" olarak düzeltiliyor. buna benzer 4-5 problem var zaten çok fazla değil areris senden ricam buraya sphereevo nun sitesini yazman. mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Adam soru sormus.Gene topic MSN mIrc sekline donmus.Beyler ordan konusunda adamın bilgi almasını zorlaştırmayin.Rica[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar