Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula scpli serverdan evo ya geçiş

egemen_i

Öne çıkan mesajlar

said:
-Aeris-, 05 Ağustos 2004 14:51 tarihinde demiş ki:
okuyun, araştırın.
ne demiş hafif.org?
"meraklı ol!"

muhtemelen çoğu şeyi senden daha çok araştırıyorumdur ve senini buraya attığın mesaj araştırılmadan atılmış bir mesajdır. Bu konuyla ilgili sadece silencer ne işe yaradığını ve ne gibi artıları eksileri olduğunu yazdı. Gereksiz laf olsun diye polemiklere girmeyelim iyice adet edindiniz bunu eğer araştırıp bulursan burada nasıl nebula scriptleri varken evoya geçildiğini hatamı kabul ederim yok bulamazsan takdiri diğer okuyanlara kalmış. Sorumu tekrarlıyorum bu konuda yardım edebilecek varmı ?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela bir örnek verim daha fazla yardımcı olmak isterim ama c# bir proje yapıyorum.

Skill_Min=10
Skill_Max=20

Bu şu şekilde oldu:
Skill=10,20

Scplerinde bunları değiştir.
Aynı şekilde amountarıda
Amount_Min=10
Amount_Max=20

Amount=10,20 oldu.[signature][hline]Jabba

Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
egemen_i, 05 Ağustos 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
said:
-Aeris-, 05 Ağustos 2004 14:51 tarihinde demiş ki:
okuyun, araştırın.
ne demiş hafif.org?
"meraklı ol!"

muhtemelen çoğu şeyi senden daha çok araştırıyorumdur ve senini buraya attığın mesaj araştırılmadan atılmış bir mesajdır. Bu konuyla ilgili sadece silencer ne işe yaradığını ve ne gibi artıları eksileri olduğunu yazdı. Gereksiz laf olsun diye polemiklere girmeyelim iyice adet edindiniz bunu eğer araştırıp bulursan burada nasıl nebula scriptleri varken evoya geçildiğini hatamı kabul ederim yok bulamazsan takdiri diğer okuyanlara kalmış. Sorumu tekrarlıyorum bu konuda yardım edebilecek varmı ?

Ne kadar araştırmacı olduğun belli, mesala topic açana kadar sphereevo'nun resmi forumlarına girip okuyabilirdin?

"55i > 55R" gibi topicler açılmış?[signature][hline]how much longer?
taran doğru söylemiş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...