onurcanekinci Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Arkadaşlar Ben Modemime Yenı port Eklemek ıstıyorum Yanı şu www.no-ip.com'dan üyelik aldim programini felan indirdim. ama olmadi bir arkadaşa sordum port eklemen lazim dedi... Neler yapmam gerektiğini bana anlatırmısınız ? Herşeyi Anlatırsanız Size Mınnettar Kalırım Kendınıze Iyı Bakın Görüşmek Dileği ile Ho$çakalin..Aşşağida Modemimin Screen Shoot'larini Verdim Boş Olan Yerlere Neler Yazmam Gerekiyor ? Veya Neler Yapmam Lazim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 tamam işte virtual server kismindan ekliyeceksin.. internal ve external portlara açacagin portu yaz internal server ip kisminada disari acacagin bilgisayarin local ip'sini yaz örnk: 192.168.1.2[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurcanekinci Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ya Anlatırmısın Mesela Customized Services'e Ne Yazayım ? Procotol = TCP - TCP/UDP - UDp Bunlardan Hangısını Seçeyim ? extarnal port = Start ? End ? Internal port = start? End ? Bunlara ne yazayim örnek ? 2593? Sora Bunlari Yaptıkltan Sora Napayım? Ayrica Sphere de Veya Loginde Neler Yazayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurcanekinci Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Allah Rizasi için Birisi Bu yukarda Yazdiğim Sorulari Cevaplasin Ya Allah Aşkina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurcanekinci Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ya Bir Yardim Sever Yokmu Şunları Cevaplandırabılcek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Start başlangıç port un end ise bitiş portun. bunlar isteğine göre kendin belirleyeceksin.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar