blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 pollyanna is so 1990s azmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 the truth is very now black. :/ goremedigin icin senin adina uzgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Rewendor said: Buyse said: bu kadar eziksiniz yani. Terbiyeni bozma adam gibi tartışacaksan tartış. Odunluğun lüzumu yok. Durum eziklik değil, fenerbahçenin derbi maçlarındaki üstün konsantrasyonu, üzerine de bunca sene yerleşmiş olan fener maçları skorlarının gs üzerinde kurduğu baskı. Bir şekilde bu ruhu çok iyi kullanıp konsantre oluyor fener. 11 tane odun koysan bizi yener diyen adam ezik değil eziğin allahıdır kusura bakma. bu kadar mı uzaksınız futboldan, futbol kültüründen. ha ayrıca ben galatasaray takımına demiştim orada. madem üstüne alındın alayına gitsin böyle düşünenlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 adam alayına go yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 abi herkes komik komik goller yiyio kaleciler filan yazmis geciniz. 2 sene once samiyende sampiyonlugu verdigimiz macta da eduyla volkana para yedirdiniz ozaman ayni topa atladilar sac sapan bi gol volkan satti ozaman maci. leo franco talihsiz bi gol yedi yok maci satti falan yok alex`in firikigini kaleci nasi yemis topa vuran ibrahim uzulmez falan degil alex acin bakin attigi frikik gollerine. fener sampiyon olucak diye sacmaladi millet sanki 2.lig takimi sampiyon olmasi cok ilginc bisey. samiyende yenildiler hem sampiyonlugu verdiler hemde ligden tamamen koptular adanan polat da basarisizligini camur atarak kapamaya calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Buyse said: Rewendor said: Buyse said: bu kadar eziksiniz yani. Terbiyeni bozma adam gibi tartışacaksan tartış. Odunluğun lüzumu yok. Durum eziklik değil, fenerbahçenin derbi maçlarındaki üstün konsantrasyonu, üzerine de bunca sene yerleşmiş olan fener maçları skorlarının gs üzerinde kurduğu baskı. Bir şekilde bu ruhu çok iyi kullanıp konsantre oluyor fener. 11 tane odun koysan bizi yener diyen adam ezik değil eziğin allahıdır kusura bakma. bu kadar mı uzaksınız futboldan, futbol kültüründen. ha ayrıca ben galatasaray takımına demiştim orada. madem üstüne alındın alayına gitsin böyle düşünenlerin. çok atarlı bi kişilikmişsin. geçen hd kanal soruma atar yapıyodun. unut o asistanı, baya bozmuş senin dengeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ankaragünündeki oyuncular paralarını fenerden mi almış şimdi yanlış mı anladım dasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Adnan Polat beğendiğim bir yönetici iken bu sezonki demeçleriyle iticileşmeye başladı. En azından Aziz Başkan hiçbir şartta rakip takımın aleyhine olacak bir durumda bir diğer rakibi desteklediğini alenen söylememiştir. söylediyse de ben görmedim, bu kadar çok adnan polat gibi tekrar tekrar yaşamadık, medyada yer almadı. yazık ediyorlar böyle ucuz eylemlerle, Fenerbahçe'nin büyüklüğü diye bundan bahsediyoruz da görgüsüz oluyoruz sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Arkasokak said: Adnan Polat beğendiğim bir yönetici iken bu sezonki demeçleriyle iticileşmeye başladı. nasıl bir ironi bu. adnan 10 sa aziz 100 iticilik konusunda. at gözlüğü böyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 hep yunanistan krizi yüzünden bunlar.. stadyumu yakıp fitbolcuları ateşe vermediklerine şükredin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 abi black, sen ciddi misin troll musun nesin? adam kendi gorusunu aciklamis ahaha at gozlugu diyorsun bi de. Kendi gorusune gore adnan polati begenirken itici bulmus... sana noluyor, sana gore aziz daha iticidir veya yanindakine gore ama adam sahsi fikrini belirtmis, ona da mi atar yapacan? bazilariniz sirf kendi takiminin basarisizligini hakli cikarmak icin saldiracak hedefi sasiriyorsunuz, yok oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Hala sike diye tartisiyor musunuz ya. Sizin paranoyalariniz gercegi degistirmiyor: Hakkimizla cilginlar gibi sampiyonuz. Haftaya caddeye beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bi de ironinin ne demek oldugunu ogrenin artik, herkes bos bos savuruyor oraya buraya. Adamin adnan polati azizden daha antipatik bulmasi ironik degildir, ama mesela bir hirsizin soyulmasi ironiktir... anlatabildim mi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Fener şampiyon olsun Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Bursaspor'un havuzdaki haklarımıza ortak olmaması için Bahçe'nin ipi göğüslemesini istiyoruz" diye konuştu 06 Mayıs 2010, Perşembe - 23:53 Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ligde Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istediklerini söyledi. Bordo-Mavili yönetici, "Eğer Bursaspor ipi göğüslerse havuzdaki haklarımıza ortak olacak. Bunedenden dolayı Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyoruz" diye konuştu. jgdfhnjkdgf nasıl bir lig bu abi. keşke galatasaray göstere göstere yatsaymış. hatta bursa atınca OH NOOOOO diye pankart açsalarmış laziolular gibi. utandım şu açıklamalardan bir ts li olarak. cidden bok gibi bir ligimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Nasil da satin almisiz trabzonu caktirmadan. Aziz akilli adam, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Azmodai said: abi black, sen ciddi misin troll musun nesin? adam kendi gorusunu aciklamis ahaha at gozlugu diyorsun bi de. Kendi gorusune gore adnan polati begenirken itici bulmus... sana noluyor, sana gore aziz daha iticidir veya yanindakine gore ama adam sahsi fikrini belirtmis, ona da mi atar yapacan? bazilariniz sirf kendi takiminin basarisizligini hakli cikarmak icin saldiracak hedefi sasiriyorsunuz, yok oluyorum. benim takımım 3 tane attı daha fenere 2 gün önce azmocum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ha trabzonluymuş normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ok trabzonlu oldugunu unutmusum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ağlama melis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 blazkowicz said: geçen hd kanal soruma atar yapıyodun. unut o asistanı, baya bozmuş senin dengeni. hahah bunu yeni gördüm karadenizliyim şahsen ama senin kadar iticisini de ilk kez görüyorum. neyse takıl sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Deacon said: Hala sike diye tartisiyor musunuz ya. Sizin paranoyalariniz gercegi degistirmiyor: Hakkimizla cilginlar gibi sampiyonuz. Haftaya caddeye beklerim. bu konuda fenerbahçe camiası hiç ders almadı mı ya ?.trabzon maçı oncesi caddede kutlamaya hazırlanmalar.denizli maçını saymıyorum butun fenerliler kaldırımlarda aglayıp kırmızı arabaları taşlıyorları. son haftaya 5 puan farkla girmeden kutlama hazırlığı yapmamak lzm. bu sezonda ancak trabzon maçı bittikten sonra şampiyonlugu kutlayabilirsiniz.buyuk umutlarla kendini caddeye atanlar üzülüyor sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 inşallah bursa şampiyon olur da susarsınız. olmuşuz olmamışız önemi yok çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Arkadaslar kendiniz diyorsunuz butun ayarlamalar yapildi diye, sonra hala gelip bursa sampiyon olur ins falan diyorsunuz. Ironik kaciyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Ankaragücü'lü oyuncuların paralarını alamamaları hoş bir durum değil. Bu isyanlarını bizimle oynayacakları maçta dile getirmeleri Fenerbahçe açısından talihsiz bir durum olur tabi. İster istemez akıllara haklı veya haksız bazı düşünceler getirebilir. Umarım maçtan önce bu sorun çözülür ve karşımıza tam kadro olarak çıkarlar. Öyle ya da böyle maçı alacağımıza yürekten inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 geçen sene bjk bugun fener yarın gs.illa şampiyon olucaklar. böyle yukseklerde ucma triplerine girmenin anlamı nedir yani bursa alsın da susun.umrunda değilmiş.yarın kupayı versinler fenere sevinç cıglıkları ile sokaga atıcaksınız kendinizi gelip burda nası aldık ezdik zaa diyiceksiniz.hani normal olan bu ztn.şimdi henuz şampiyonluk garanti değil diye konusamıyosunuz fazla:).nolur nolmaz diye. beşiktaş camiası nasıl kandırıldı beşiktaşlılık duruşu falan filan.fenerbahçeninde bu fenerbahçe büyüklugu kupa buyuklugu değildir mantıgı yerleştirildi taaraftara.cimboma sallarız buyuk oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar