dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Theridone said: beyler adam basina yaptigi aciklamada tekmeyi paticik'ten ogrendigini belirtmis. http://forum.paticik.com/read.php?62,3334686,page=1 bu sıradan tekme ile özel teknikleri karıştırmamak lazım.. fui sin yoğun mental eğitim gerektirir ki bu videoda yer alan primatların başarılı olması imkan dahilinde değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 verilen ceza cook madinar : 69 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 barnacle said: gavur izmir işte gavur panklar geliyorlar ingiltere akımıyla buraya takılıyorlar kültür çakışması işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ben bunlari posta posta doverim ya. tipten kaybetmisler bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ...... yok.. bisey diyemiyorum. kelimeler kifayetsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Topikte fui sin tekmesine hakaret edilmiş kitlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 çocuk benım uni deki ev arkadaşım çıkmasın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 hemmen bi eleştiri hemmen bi kulp.. bana arkadaşını söle sana kim olduğunu söyleyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elitizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 barnacle said: gavur izmir işte gol be. gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 izmirliler gelir şimdi izmir şöyle süper böyle süper diye konuşur sonra seçimlerdede chpyi seçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elitizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ya neresi güzel izmirin allahaşkına, körfezin kokusu nedeniyle adımımı atmam bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 simite gevrek diyen gerizekalılar. gevrek sıfat lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Cons said: simite gevrek diyen gerizekalılar. gevrek sıfat lan hahaha usta sen yeni nick al artık bu işler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 dur lan belki yeni biri çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elitizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 aaeebi türkiyede ne kadar çok nerd apaçi varsa üye zaten, ya konsepti değiştirmek lazım forumun ya da banlananları geri almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 dev gibiymişsin öyle diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elitizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 dev? gönderme falan mı var kaçırıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 boyut olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 25cm+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elitizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ha yok ya, öyle sandı herhalde birileri de dövmeye geleceklerdi hala bekliyoruz ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ha sen osun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 basur değilim lan ben top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elitizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ben hem oyum, hem o değilim. o aranızdan biri yani, ama ben değilim; ama ben aslında oydum da. öyle yani, çok karışık değil aslında kağıda çizip bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elitizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 jean-paul valley batmanin yerine geçiyor ya hani knightfall'da; ama aslında bruce wayne sanıyorlar. ama aslında bruce wayne olmuş jean-paul olmuş fark etmiyor, batman sonuçta ikisi de. onun gibi düşün. ama aslında iki farklı adamlar. işte ben o ikisinin yarattığı batman kavramıyım hatta imgesiyim desem daha doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 http://jamiedubs.com/fuckflickr/data/web/batman-first-i-was-like.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar