Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

if it exists, there is ....

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

yozdil cosmus gene adsfadsffads

said:
O koltuğa oturan...

Fırsattan istifa’de edendir.

*
O koltuğa oturan...
Bu komplonun ürünü olacaktır.
*
O koltuğa oturan...
İstediği kadar “istemedim” desin, “istemem yan cebime koy” diyendir.
*
O koltuğa oturan...
Ne kadar hisli ağıt yakarsa yaksın, timsah gözyaşları dökmüş olacaktır.
*
O koltuğa oturan...
Ömrünün sonuna kadar, aynanın karşısına geçip, kendine bile soracağı, “yoksa, tezgâhın tezgâhtarı mıyım acaba” merakının muammasıdır.
*
O koltuğa oturan...
Bileğinin hakkıyla değil.
El kasediyle gerdeğe girendir.
*
O koltuğa oturan...
Liderini ardı arkası kesilmeyen yalanlarla, iftiralarla, sahte belgelerle oradan göndermek isteyenlerin zaferidir.
*
O koltuğa oturan...
Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir hesabı, “durmak yok yola devam” diyendir.
*
O koltuğa oturan...
“İstifa istifa” diye linç çığlıkları
atıp, amacına ulaşanların rehinesidir.
Kucağa oturur.
*
O koltuğa oturan...
İktidarın doğrularını bile desteklese,
gizli işbirlikçi olmakla suçlanacaktır.
*
O koltuğa oturan...
Haksız kazancının hesabını kendi vicdanına bile veremeyeceği için, başkasına hesap soramaz.
*
O koltuğa oturan...
(Uyarmadın demeyin.)
O koltukta oturamaz.
*
O koltuğa bu şartlarda oturmaya kalkan, mezar soyucusudur... O koltuğu, sahibine, yani Deniz Baykal’a geri vermeyenin, Anıtkabir’e girmesi yasaklanmalıdır!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada şunu okudum hiç de şaşırmadım açıkçası. AKP göbek atacak bu habere göre..

said:
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "Halkı ve parti tabanını gözlemleyeceğim. Halk bana 'Dön' derse dönerim, 'Git' derse siyaset defterini kapatırım" dedi.

Posta gazetesinde yer alan habere göre, "Siyasete veda mı ettiniz?" sorusuna Baykal şu yanıtı verdi: "Buna halk ve CHP tabanı karar verecek. Benim yapacağım çıkacak tepkiye destek olmaktır.

O yüzden süreci gözlemle geçireceğim. İki sonuç çıkabilir: 1) Partinin başına tekrar geç. 2) Artık yeter! Toplumun dinamikleri CHP'nin başına yeni lider istiyor.

Her iki sonuca da destek olurum. 'Dön' derlerse dönerim, 'Git' derlerse siyaset defterini kapatırım."

Baykal, "Halkın 'Dön' mü, yoksa 'Git' mi dediğini ne kadar zamanda anlayacaksınız? Yargı sürecini mi bekleyeceksiniz?" sorusunu da, "Hükümet kendi kendini yargılamayacağına göre böyle bir beklentiye girmem 'Dön' ya da 'Git' dendiğini anlamam uzun sürmez.

Parti kurultaya kadar çizgisini belli eder. Bu süreçte halkta da tepkinin şekli netleşir. Ben de partimin ve halkın iradesine kulak verip kararımı veririm" diye yanıtladı.

"22-23 Mayıs'taki kurultayda partililer sizi aday gösterirse ne yaparsınız?" sorusunu Baykal "Halkın da bu istekte olduğunu görmeliyim. Ancak böyle bir durumda geri dönmeyi düşünebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Baykal elimde hükümetin parmağı olduğuyla ilgili bulgular var ama şu anda susmayı tercih ediyorum diyormuş. Milliyet ya da Hürriyette okudum hatırlamıyorum tam olarak.

Baykal gibi bir adam böyle bir durumda olacak. Elinde AKP'nin bu işte parmağı olduğuna dair kanıt olacak.

Buna rağmen Baykal susacak.

Afedersiniz de ZAAAAA

Geri dönerse kürsü versin üniversitenin biri, how to ruin political parties 101 dersine başlasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...