forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 baykal eylemi yaptıktan sonra gerisi farketmiyor aslında eğer o odadakilerin dışında biri 3ünden habersiz çektiyse biraz daha heyecanlı olabilir edit:seviye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 edit geri geldi http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=19002213 daha da esprisi kalmadı konunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Gintama said: Haydi hazirlanin hazirlayin tesbihlerinizi takma sakallarinizi Osmanli Imparatorlugu geliyor =) ^^ ne içiyosunuz abi, hakikatten anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 çamasir suyu ozon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Bu başlıkta biri CHP'ye sol parti demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 sadfkg ne solu ya chp sağcı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 chp ne oldugunu sasirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 chp mıcıra kaptırmış halde şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 yozdil cosmus gene adsfadsffads said: O koltuğa oturan... Fırsattan istifa’de edendir. * O koltuğa oturan... Bu komplonun ürünü olacaktır. * O koltuğa oturan... İstediği kadar “istemedim” desin, “istemem yan cebime koy” diyendir. * O koltuğa oturan... Ne kadar hisli ağıt yakarsa yaksın, timsah gözyaşları dökmüş olacaktır. * O koltuğa oturan... Ömrünün sonuna kadar, aynanın karşısına geçip, kendine bile soracağı, “yoksa, tezgâhın tezgâhtarı mıyım acaba” merakının muammasıdır. * O koltuğa oturan... Bileğinin hakkıyla değil. El kasediyle gerdeğe girendir. * O koltuğa oturan... Liderini ardı arkası kesilmeyen yalanlarla, iftiralarla, sahte belgelerle oradan göndermek isteyenlerin zaferidir. * O koltuğa oturan... Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir hesabı, “durmak yok yola devam” diyendir. * O koltuğa oturan... “İstifa istifa” diye linç çığlıkları atıp, amacına ulaşanların rehinesidir. Kucağa oturur. * O koltuğa oturan... İktidarın doğrularını bile desteklese, gizli işbirlikçi olmakla suçlanacaktır. * O koltuğa oturan... Haksız kazancının hesabını kendi vicdanına bile veremeyeceği için, başkasına hesap soramaz. * O koltuğa oturan... (Uyarmadın demeyin.) O koltukta oturamaz. * O koltuğa bu şartlarda oturmaya kalkan, mezar soyucusudur... O koltuğu, sahibine, yani Deniz Baykal’a geri vermeyenin, Anıtkabir’e girmesi yasaklanmalıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Absolut said: Bizim nesil apolitik yetişti hakkaten. hepimiz patiyiz... hepimiz apolitikiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 "o koltuğa oturanın anasını..." demediği kalmış bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Hepinizi hürriyetin CHP'nin başına kim geçsin anketinde yeniden Baykal'ı seçerek trollemeye davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 abi geri gelsin ne be ya elimize bi firsat gecmis YA HERSEYIN BI ZEVKI BI TADI WAR VE SEN BU TADI ALMAYI BILMIYOSUN HURRIYET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 profillere chp logosunu koyun bari ama modifiye edilmis olani her sey magazin oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thomas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Yıldırım Demirören geçsin başa, tek başına iktidar olsun, herkes mutlu olsun,özellikle Beşiktaşlılar (kurtulduk nidaları atarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bjk kurtulsun diye tüm Türkiye'nin başını yakmaya hakkınız yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thomas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ahahshfshgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 F tipi CHP geliyor kaçın ! (çok troll bir mesaj kabul ediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Kemal Dervis gecsin chp'nin basina. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Bu arada şunu okudum hiç de şaşırmadım açıkçası. AKP göbek atacak bu habere göre.. said: CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "Halkı ve parti tabanını gözlemleyeceğim. Halk bana 'Dön' derse dönerim, 'Git' derse siyaset defterini kapatırım" dedi. Posta gazetesinde yer alan habere göre, "Siyasete veda mı ettiniz?" sorusuna Baykal şu yanıtı verdi: "Buna halk ve CHP tabanı karar verecek. Benim yapacağım çıkacak tepkiye destek olmaktır. O yüzden süreci gözlemle geçireceğim. İki sonuç çıkabilir: 1) Partinin başına tekrar geç. 2) Artık yeter! Toplumun dinamikleri CHP'nin başına yeni lider istiyor. Her iki sonuca da destek olurum. 'Dön' derlerse dönerim, 'Git' derlerse siyaset defterini kapatırım." Baykal, "Halkın 'Dön' mü, yoksa 'Git' mi dediğini ne kadar zamanda anlayacaksınız? Yargı sürecini mi bekleyeceksiniz?" sorusunu da, "Hükümet kendi kendini yargılamayacağına göre böyle bir beklentiye girmem 'Dön' ya da 'Git' dendiğini anlamam uzun sürmez. Parti kurultaya kadar çizgisini belli eder. Bu süreçte halkta da tepkinin şekli netleşir. Ben de partimin ve halkın iradesine kulak verip kararımı veririm" diye yanıtladı. "22-23 Mayıs'taki kurultayda partililer sizi aday gösterirse ne yaparsınız?" sorusunu Baykal "Halkın da bu istekte olduğunu görmeliyim. Ancak böyle bir durumda geri dönmeyi düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 abi utanmaz donerse ayip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Baykal elimde hükümetin parmağı olduğuyla ilgili bulgular var ama şu anda susmayı tercih ediyorum diyormuş. Milliyet ya da Hürriyette okudum hatırlamıyorum tam olarak. Baykal gibi bir adam böyle bir durumda olacak. Elinde AKP'nin bu işte parmağı olduğuna dair kanıt olacak. Buna rağmen Baykal susacak. Afedersiniz de ZAAAAA Geri dönerse kürsü versin üniversitenin biri, how to ruin political parties 101 dersine başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 döner döner, dün çok korkmuştum çocuklarım göremiycek mi bu adamı chp'nin başında diye ohh neyse geçti .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 yunusemre said: döner döner, dün çok korkmuştum çocuklarım göremiycek mi bu adamı chp'nin başında diye ohh neyse geçti .. benim hayalim torunlarimda DEMIREL BABA DEMIREL BABA diye inletsin sapka kapsin felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Bence geri gelmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar