Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 var mı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 genelde yasli teyzeler oynuyor /arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 asdfa 25 f ist aramıyoruz da ne biliyim vardır belki oynayan felan. boaziçinde eşşek kadar kulubu vardı bi ara, hala duruyodur tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yaşlı teyzelerin oynadığı konken değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 konken oyuncusu budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 king is the new briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Zamanında peder internet üzerinden epey oynamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 şu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 oha ne oynardık bunu be.. kaç sene oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 tamam oynayan varsa brıdgebase'de nik eshreff, ekleyiniz. bayinizden ısrarla isteyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 bir iki izledim esli ihale lan bu diyip ugrasmadim sonra bricle ama oynayanlar acayip bagimli gordugum kadariyla samsunda birkac hocami gormustum salonda-biz bilardo icin gitmistik gerci- kaptirmislar resmen seslendik duymadilar oyle konsantreydi adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 eşli ihale değil tabii ki de yer oyunu oldugu için benziyor, ama onun kat kat fazla bilgiyle oynananı ve şans faktörü pek olmayanı işte. lan koskoca forumda oynayan çıkmadı iyi mi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 briç spor muydu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bu oyuna sardığı için tezini geciktiren insanlar tnaıyorum sdfsdf bir de biri bana zamanında itünün karşında briç oynayanların gittiği bir cafe olduğunu, bir yığın öğrenci-öğretim görevlisi oraya takıldığı için rektörlüğün mekanı kapattırdığını söylemişti, bilmem ne kadar doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 BabacumMostors said: konken oyuncusu budur hop noluo kopeğimin resmini izin almadan kullanmak mı? uzgunum ama seninle merkeze kadar gitmemiz gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar