Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Life Of David Gale

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

oynayanlar:

kate winslett
kevin spacey

gerçekten harika bir film tavsiye edilir.
mükemmel bir son insanı sok ediyor.
spoiler olabilir die açıklama yapmıyorum.
tek söyliceğim film hakkında idam cezasına karşı olan bir film izlemeye değer fazlasıyla...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

izleyen yok mu?

ölümle yasam arasında diye çevrilmiş türkçeye[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
Tam bi sürpriz bir film.Beklemediğim kadar iyi çıktı,aslında eski film.Vakti zamanında hic reklam yapılmaması sanırım filmin cok az insan tarafından bilinmesine neden olmuş.Mutlaka izleyin derim.Senaryoyu yazan sanırım tek bir senaryo yazmış olan bi profesör.(ismini hatırlamıyorum)Kurgusu şahane özetle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...