eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 oynayanlar: kate winslett kevin spacey gerçekten harika bir film tavsiye edilir. mükemmel bir son insanı sok ediyor. spoiler olabilir die açıklama yapmıyorum. tek söyliceğim film hakkında idam cezasına karşı olan bir film izlemeye değer fazlasıyla...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 izleyen yok mu? ölümle yasam arasında diye çevrilmiş türkçeye[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 1-2 ay once izledim baya guzel bir film:) off the record:) gaza geldim dvdyi bulup bidaha izliym[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Uzun süredir arşivde duruyordu,bugün izlemek kısmetmiş.Gerçekten hoş bir film,her ne kadar amerikadaki idam cezası bazlı olsa da,film içinde ideallerin ve ölümün anlamının sorgulandığı bir film bence.Tavsiye ederim izlemeyenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Tam bi sürpriz bir film.Beklemediğim kadar iyi çıktı,aslında eski film.Vakti zamanında hic reklam yapılmaması sanırım filmin cok az insan tarafından bilinmesine neden olmuş.Mutlaka izleyin derim.Senaryoyu yazan sanırım tek bir senaryo yazmış olan bi profesör.(ismini hatırlamıyorum)Kurgusu şahane özetle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ben ilk çıktığı zamanlarda izlemiştim, sonuna hayran kalmıştım ben de, filmi çok seviyourm hala ama o torba sahnesi yüzünden hayatımda ilk ve son defa ışıklar açık yatmıştım, izleyemiyorum o yüzden bi daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar