kithnoss Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Öğrenciye kredi veriliyor. Boşuna uğraşma diyenler yanılıyor . Daha 2 ay önce uni den arkadaşım 10 k TL lik kredi aldı. Herhangi bir maaşı yoktu aldığı zaman . 3 ya da 5 sene vadeli bir krediydi . Tüm şartlarını bilemiyorum , sormadım detaylıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 annesi babası kefil olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 play aldım daha yeni yapı kredi 500tl limit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kithnoss said: Öğrenciye kredi veriliyor. Boşuna uğraşma diyenler yanılıyor . Daha 2 ay önce uni den arkadaşım 10 k TL lik kredi aldı. Herhangi bir maaşı yoktu aldığı zaman . 3 ya da 5 sene vadeli bir krediydi . Tüm şartlarını bilemiyorum , sormadım detaylıca. biyerde çalışıyo gözüküyo olabilir ya da birisi kefil olmuştur beş parasız adama kefilsiz kredi verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 herhangi bi gelirsiz insana banka kredi kartı verince genelde limiti ne oluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 finanslar 250 civarı ama 500tl oluyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bunun yaşla bi ilgisi yok di mi? yani öğrenci olup olmaması farkettirir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 yaşla değil. maaş bordrosu ile yani gelirinle alakası var. mesela bazı bankalar ünilerin oralarda çok olur finansbank falan gibi onlar direkt okul adıyla kefilsiz çıkartıyolar ama limiti düşük oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 İşbankasından aldım ben 500tl limiti var..Klasik öğrenci kartı maximum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ya maaş sız olmaz o iş . anne baba birileri kefil olursa ayrı tabi . kredi kartını hsbc den alırsanız ögrenciyken son sınıfta normal kart gönderiyorlar sanırım en azından bana gönderdiler =) gerçi iki ay onu ödiycem diye çalıştım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar