Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SUBWAY fastfood

Sufi

Öne çıkan mesajlar

said:
Habit, 06 Ağustos 2004 01:35 tarihinde demiş ki:
benim bildiim o italyan b m t ama olsun..

mcdonalds neden pis?
oncelikle mcdonaldsin tualetleri en irenc tualetler hayatimda gordugum.

arkadaki kisiler eldiven kullanmiyor cogunlukla kullansa bile adamin elindeki mikrop degil 3 gun once dokulmus ketcap bulasiyor ekmege.

ondeki adam calisiyor sonra arkaya geciyor yer degistiriyorlar.
calisan kisiler temiz degil , onlardan temiz olmalarini bekleyemezsin cunku onlarda ekmek parasi icin orda eger cok paralari olsa orda calismaz ve temiz olurlardi.

cola verdikleri makinenin icini aydan aya temizliyorlar bir suru bakteri birikiyor.

aslinda her yer pis her yerde bir sey var ama ben bunlari belirtmek istedim.

siz ne yaparsaniz yapin ne ederseniz edin yine mikroplarla buluscaksiniz.

ben 99-2000 yılları arasında caddebostan mc de çalıştım

şimdi gerçekler
en iğrenç tuvaletler siyorsun ama şunu da bilmiyorsun ki ben o kadar tuvalet temizledim ve yerler ıslakken 10 kişibirden giriyorsa istersen evde ol illaki orası tektrar kirlenir
hem elleri,ni yıkamadan tuvaleti terk eden müşteri kılıklı domuzları etmen dışı bırakıyorum

eldiven neden kullanılmıyor? bunu herkes soruyor
peki sen neden evde yemek yaparken kullammıyorsun? hem ben elimi şapkama değidrdiğim an ellerimi yıkatıyorlardı yıkamazsam da uyarılırdım yani eldivene gerek kalmıyor ayrıca eldiven çok lüzumsuz bir alet öyle bir ortamda kurumuş ketçap da diyemezsin köpek gibi her sandviç süslemeden sonra dezenfektankla temizliyorduk oraları

cola verdikleri makine diyorsun allah aşilına hiç gidip bvkatın mı o aletin çalışma makeanizmasını hiç prensibini düşündün mü?
o makinenin temizlenecek bir tarafı yok ki neresini temizleyeceksin?

her cumartesi sabahı açılış yapardım bütün yağları değiştirir bütün etrafı temizlerdim
her şey pırıl pırıl olurdu

en pis zamanımız kalabalığın geldiği anlar lurdu ki o zaman yapılacak tek şey işi yetiştirmek
ama asla yere düşen ekmeği de servis yapmadım yaptırtmadım çüknü vardiya amirlerimiz izin vermezdi

bilip bilmeden yazıp çizmeyin önce girin çalışın öyle bir yerde ne nedir görün onsdan sonra tafra atın
ben o kadar çalıştım orada gördükleim bunlardı

ve iddia ederim ki oranın mutfağında çalışan adam temizlik nedir öğrenir

saygıalr[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü?
-Bakmıyorum ki göreyim...

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada mc donaldsın sandviçlerini sevmem böle saman gibi geliyor bana

ve fanatik mc çi değilim ama bir yerde her önüne gelenin sallamasına da karşıyım arkadaş...iblip bilmeden yazmayın[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü?

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

ama BK yönetir
sonuçta babcum kabul et :)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

@praw; ya doğrusun BK yönetir ona sözüm yok ama mekannın temizliğine güveniyorum en azından cadde bostanınn

@karafatman; arada giderim ve vardiya amirleri değişmedi hatta çok iyi titiz çalışan iki arkadaşım da vardiya amirliğine kadar ükselmiş omları da görüyorum ve onların işlettiği restorannın temizşliğine %100 güvenirim

çünkü o insnaları tnaıorum nasıl çalıştıklarını biliyorum

ha öteki restoranları bilemem onların mutfağına vs hiç girmedim[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü?

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Değişmemiştir. Ha dersiniz çalışan kişilere balıdır diye. Bak o olabilr.. Ama amir ler uyarıyo. Benimde arkçalışmıştı 2 ay ordan biliyorum.. anlatıyodu..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

bazi seyleri bilmek icin icinden gecmen gerekseydi dunya yerine baska bir evrende yasiyorduk.

ayrica o makinanin calisma mekanizmasi cola topunu koyuyorsun borular yardimiyla sogutulup , bazilarinda buz eklenip sunuluyor.
hatta yeni cikanlarinda kolayi yenilemek icin bir kac islemden geciriyorlar.

ben tualetleri temizlemediler demedimki tualetler pis dedim etken kalabalik olmasi bunuda biliyorum.
sen dezenfekte ettin o etti bu etti ahmet amcam etmiyor belki sen bundan emin misin ?

senin annen yemek yaparken senin icin yapiyor baban icin yapiyor varsa kardesin icin yapiyor sen aileden birine pis bisi yedirmek istermisin onlarin bir sac teline bile kiyamazken annen elini yikasa ne yikamasa ne en iyisini o bilir.

biz okulda iken okulun yanindaki mcdonalds a gidip arka tarafi gosterdiklerini hatta kendi hamburgerimizi kendimiz yapardik istersek ha buna inanmiyorsan sorarsin eskiden vardi bu uygulama hala var mi diye.

demekki bir seyler biliyorum da iletmeye calisiyorum ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemem bu benim dusuncem ve burasida forum herkes kendi dusuncesini yazmakta ozgur saniyorum ve ben hala israrla pis diyorum. Calisanlar yuzunden insanlar yuzunden maddeler yuzunden.
Sosyal ağlarda paylaş

o zama nkusura bakma ama seni,n gittiğin yer hakkaten de kalitesiz bir mekanmış hatta büyük olasılık kapatılmıştır merkez tarafından

hem gitmek görmek isteyenler en son bahçelielerdkei mc de vardı gidin görün mutfağı gezdiriyorlar uygun bir zaman d isteyen müşteriye[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü?

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...