Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SUBWAY fastfood

Sufi

Öne çıkan mesajlar

bir zamanlar mecidiyeköy'de ve taksim'de şubeleri vardı. nefis deniz ürünlü sandviçler yaparlardı. sonra müşterisizlikten topu attılar sanırım. belliydi zaten böyle olacağı. bizim millet ne anlar tonlu monlu sandviçten. dayıycaksın domuz derisi gibi kokan lahmacunu, yiycekler :/

herneyse, bu restoranlardan hala istanbul'da var mı? göreniniz bileniniz duyanınız?[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

subway kadıköy bahariyede var,
eski mc donalds ın oralarda rex e doğru inerken[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

aslına bakarsan ben aydındayım ama en temiz diye bildiğim bir pastanede kurupasta alırken rafta hamamböceği gördüm... 3 sene kadar önce de ruffles in içinden minik sineklerden çıkmıştı. Geçenlerde Tuğba kuruyemişden aldığım kabuklu fıstığın içinden kımıl kmıl kurt çıktı midem bulandı kuscaktım bir dahada kabuklu fıstık yiyebileceğimi sanmıyorum. yani her yerde pislik bulmak mümkün. her ne kadar insanları öldürselerde teftişleri ve prestijleri çok ii olan mc donalds gibi yerler gerçekten temiz ve güvenilir.... haa yeni aklıma geldi pidecideki un çuvalına baktım içinde vıvcır vıcır un güveleri oynaşıyodu 4 ay kadar oldu pidecilere girmiyorum bile.. off off[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 06 Ağustos 2004 01:18 tarihinde demiş ki:
bizim millet ne anlar tonlu monlu sandviçten. dayıycaksın domuz derisi gibi kokan lahmacunu, yiycekler :/

subway iyide arada niye bizim milletimize laf soktun,ülke olarak demekki lahmacunu daha fazla seviyoruz burada ya bir yanlış anlatım olmuş yada art niyet var[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache|
have no fear,vlad is here! -vlad
Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

bir ard niyet yok apache. öncelikle lahmacun kötüdür demek istemedim, kötü yapılmış lahmacunu kastetmiştim orada. ama bu konuda genel bir şikayetim de yok değil. türk mutfağı kavramımızı sokakta kebap kültürüne kaptırmış olmamız çok kötü bir durum. son birkaç yılda ev yemekleri yapan yerler açılsa da pek tutunamıyorlar.

neyse... anlaşılan subway restoranı kalmamış hiçbir yerde :([signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiim o italyan b m t ama olsun..

mcdonalds neden pis?
oncelikle mcdonaldsin tualetleri en irenc tualetler hayatimda gordugum.

arkadaki kisiler eldiven kullanmiyor cogunlukla kullansa bile adamin elindeki mikrop degil 3 gun once dokulmus ketcap bulasiyor ekmege.

ondeki adam calisiyor sonra arkaya geciyor yer degistiriyorlar.
calisan kisiler temiz degil , onlardan temiz olmalarini bekleyemezsin cunku onlarda ekmek parasi icin orda eger cok paralari olsa orda calismaz ve temiz olurlardi.

cola verdikleri makinenin icini aydan aya temizliyorlar bir suru bakteri birikiyor.

aslinda her yer pis her yerde bir sey var ama ben bunlari belirtmek istedim.

siz ne yaparsaniz yapin ne ederseniz edin yine mikroplarla buluscaksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 06 Ağustos 2004 01:37 tarihinde demiş ki:
mcdonaldslar gerçekten temiz değil...
ama size kesinlikle işe yarayan birşey söyleyeyim mi...
Yemeğin yapıldığı yer pisse yemek lezzetlidir... ;)

heh annanem hep soylerdi siz tukuruklu kofte yiyorsunuz diye.
allah uzun omur versin.

cok gulerdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla şirketin sahibi hayatını kaybetmiş ve şirket başka birine satılmıştı.. bi yer deokumuştum zamanında da neresi hatırlamayıorum.[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

peki arkadaşlar burger hakkındaki düşünceleriniz ne?
Ben tad olarak beğeniyorum Burger King'i..
Mc i beğenmiyorum zaten[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

said:
PXJTERM, 06 Ağustos 2004 01:25 tarihinde demiş ki:
aslına bakarsan ben aydındayım ama en temiz diye bildiğim bir pastanede kurupasta alırken rafta hamamböceği gördüm... 3 sene kadar önce de ruffles in içinden minik sineklerden çıkmıştı. Geçenlerde Tuğba kuruyemişden aldığım kabuklu fıstığın içinden kımıl kmıl kurt çıktı midem bulandı kuscaktım bir dahada kabuklu fıstık yiyebileceğimi sanmıyorum. yani her yerde pislik bulmak mümkün. her ne kadar insanları öldürselerde teftişleri ve prestijleri çok ii olan mc donalds gibi yerler gerçekten temiz ve güvenilir.... haa yeni aklıma geldi pidecideki un çuvalına baktım içinde vıvcır vıcır un güveleri oynaşıyodu 4 ay kadar oldu pidecilere girmiyorum bile.. off off

gece gece acıkmıştım, ama tüm iştahım gitti.Normalde iğrenmem ama öle bi anlatmışsın ki..kımıl kımıl kurtlar fln..ıgghh.[signature][hline]MKC
İLYAS

bonus:zlorwf sen misin?
Zlorwf:senim(Soldat oynarken)

[Bu mesaj Bonus tarafından 06 Ağustos 2004 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mc donalds denetleniyo sürekli.. Ve belli bi süre aralarına bulumuştum çalışanların. Gelen kaslar daki paketlerdeki etler, turşular vs çok tmeiz tutuluyor..

Kesinlikle pastaneler vs çok afedersiniz ama b.ktan... hiç kimse denetlemiyor.. Bu arada Yeni bi yasa çıkarmışlar haberiniz varmı bilmiyorum ama.. nese konu oalrak açayım..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...