sifkal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Güzel reklam olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 tesla coili kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 OMFG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 uninstalling Firefox.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 adamlar sıkılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bayaa başarılı yalnız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 anlamadim ama benim dandik laptop ta firefox daha randimanli calisiyo. bu iste bi gariplik var google abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 nasil dalga gecmisler belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 sifkal said: anlamadim ama benim dandik laptop ta firefox daha randimanli calisiyo. bu iste bi gariplik var google abi. Google chrome benim yeni ve hızlı laptopta da kilitlenip duruyor aralarda saniyenin çok daha kısa hali kadar da olsa. Sonuçta daha yavaş, daha sıkıntılı. Hala "beta" olmasına yormak lazım belki de ama sonuç olarak denememe rağmen sürekli olarak kullanamadığım, sinirimi bozan bir browser. Sadece programı ilk açarken Firefox'tan hızlı çalıştığını söyleyebilirim. Bunun yanısıra veri toplama manyağı Google'ın browserını kullanmakta da son derece ürkek davranıyorum. Ne kadar hızlı olduğu vaad edilse dahi arada bakıp denemek dışında sürekli bir geçiş yapacağımı sanmıyorum. edit kısmı: vidyoyu da yeni izledim, eğlenmiş adamlar. Gerçekten merak ediyorum nasıl azim dolu insanlar böyle şeyler yapmaya uğraşıyor. Ben yurt hayatında bi tabak, bi çatal, bi bıçak yıkamaya üşeniyorum. Tüm dünya benim gibi olsa keşke... Tekerlek daha yeni yeni keşfedilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar