pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Cansın Özyosun'a benziyor şaşırtıcı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elitizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 o değil de, bu gökçe çok tatlı kız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 berkayla zevklerimzi uyuşuyormuş bunu da öğrendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 cenx said: 6,25 teki selin yılmazı merak ettım ben aseton diye bi all girl gruplari war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 toggie said: Güliz Ayla'yla evlenirim lan ben. ben evlenmem.. ama dinlemeye giderim.. biterim ben bak bittim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 vaniLLe said: IMMMMMMMMPFS demesinden mi etkilendin ? =) yok ya oyle genel olarak sdf. @pekaziz eger o koydugun resim bi aralar en son babalar duyar'da oynayan sarısın zengin kızı ise vazgecerim evlenmekten ahah. beraber gidelim dinlemeye @babacum? Mojo ve Irish Pub'da cıkıyolarmıs bunlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Evet o ne yazık ki, ama ikisi de güzel valla. :) Ama Güliz bir başka, 24 saat mmmhhmmhmhmh dese yanımda sıkılmam o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 o deilde ne reklam yaptılar he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Dikkat ettim de bir tek Güliz'ime anfi vermemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 trabzonlu ve kel disko kralına çıktı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 http://www.dailymotion.com/video/xiij3c_doya-ycin-cal-3-gesi-baylary-cemberimde-g-cayeli-nden-oteye_music http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=112091675542096&oid=194260350613139&comments 3.sü cikmis. cemberime gül oya ve gesi baglari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 oha süpermiş. saol vanil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ne demek kozalak her zmn :D eskilerini daha cok sevmistim ben, bunu pek sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ya çok itici geliyo bu olay bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 2 için yapılan yorumlara baktımda herkes Güliz demiş sevgili patiler lisede 3 yıl yan sınıfımda okudu bu kız abartmayın ama hoş bayandır :) 3 dinledim daha geniş çaplı yapmışlar bu sefer yine güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bunun da sonunda engelliler çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 abi en güzeli divane aşık gibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Qc8cGLUPfhE 5 nisan 2015 yenisi yayınlandı çok başarılı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Doğa için sal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ben bu videolarin ne yaptigini anlamiyorum, var mi bi yerde okuyam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Hepsini dinledim ben bunların. En sonuncusu da harika olmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 aquila said: ben bu videolarin ne yaptigini anlamiyorum, var mi bi yerde okuyam. Cekimleri degisik yerlerde, heryerden farkli muzisyenlerle yapiliyo. Amac dogayi korumaya dikkat cekme vs. Videolarin cogunda buyukbaslara calan muzisyenler falan da var, para almiyolar. Ekstra konserleri falan oluyo kemik ekiple. Projenin basindaki eleman zehir gibi, muthis zeki bi herif, video agirlikli muzik produksiyonuyla falan da ugrasiyo, baya bi kitlesi oldu projenin. Oranin uzerinden yuruyup reklam produksiyonlarina falan yurudu baya, kisa özet. Atip tutmayin linki atarim direk heriflere dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 oha 6 ne ara çıktı ben en son 3 ü dinlemiştim ünideyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar