xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Cok merak ettigimden soruyorum bizim ve ya rusya disinda bir ulkede ogrencisin ve oturma izninde mevcut. Temelli memleketine donuyorsun. Okulun ogrenci isleri bu durum ne kadar zamanda halleder? Cidden merak ediyorum o yuzden soruyorum. Pls.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Temelli donus yaparken memlekete. Ogrenci isleriyle bir sey yapmiyor musunuz ? Artik ben gidiyorum islemlerimi yapalim dediginizde ogrenci isleriyle ne kadar zamanda suruyor? Kolaydi be soru. Yoksa yok mu bu ulkeden baska bi yerde boyle bisey?
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 temelli donuyorsan birsey yapmana gerek yok, atla ucaga don. ama bir iki ay sonra tekrar belki bu ulkeye donerim diyorsan o zaman ogrenci islerile konusmakta fayda var, onlar zaten yonlendirirler.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 İste bu salak ulkede boyle bise olmuyo. 2 hafta bekletiyorlar off! Bir de rusya sezon acildi kritik yer antalya. Anca 19una bilet var yetismezse eger yapcaklari seyler bittim 20 gun ucak yok. Napicam bilmiorm aktarmali dahil.
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 nasil oyle olmuyo ya anladigim kadariyla devlet okulunda okuyosan harci yatirmayinca, ozel okuda okuyosan parasini odemeyince atiyolar otomatikman?Ama tekrar ossye filan giriceksen kaydini aldirman lazim tabi
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Yok abi aynen boyle iste. Ben gibi bi kac tane daha eleman vardi biletlerini almislar eskiden 1 haftada bitiriyorlardi bu islemi. Cocuklar almismis bir de biletleri charter bir de ucaklar yazik oldu paralar yandi simdi. Boyle 2 hafta bekletecekler simsi. Yapilir umarim erkenden diyoe islemlerin kadin eminde degil ya!!!
Öne çıkan mesajlar