Pharoxym Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Selamlar herkese, Warhammer'a geri dönmeyi düşünüyorum. Bana destructionın ağır bastığı bi server söyleyebilirmisiniz?
Hao Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Destruction mu baskın Karak norn'da ? lol.
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 azgalla nornun durumu hemen hemen aynı şu an ikisinde de başlayabilirsin
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Hao said: Destruction mu baskın Karak norn'da ? lol. madem biliyosun üstteki mesajında dogru dürüst cevap verseydin adama
Hao Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 WAR'ın avrupada yalnızca Norn ve Azgal dan ibaret olduğunu sanıyorsan komik duruma düşersin, az biraz official forum okusan, alt filan kassan, realm war u takip etsen anlayabilirsin belki beni.
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Hao said: WAR'ın avrupada yalnızca Norn ve Azgal dan ibaret olduğunu sanıyorsan komik duruma düşersin, az biraz official forum okusan, alt filan kassan, realm war u takip etsen anlayabilirsin belki beni. büyüksün hayatbüker.Regiondanda ailecek takip ediyoruz bu tarz söylemlerini
Öne çıkan mesajlar